Следвайте ни

Няма да повярвате какво се случи с Бареков по време на боледуването му от коронавирус

viber icon

Николай Бареков, който прекара коронавируса, заедно с цялото си семейство, разказа подробно във фейсбук пост как е преминало заболяването при него. Това, с което изуми аудиторията е, че той, както и само още 2-3 % от прекаралите вируса, са имали свръх енергия през периода на заболяването.

Разказа на Бареков му може да прочетете тук:

"По повод въпросите дали бих си сложил ваксина. Не, защото го изкарахме COVID с цялата фамилия. Имаме висок % антитела, но имунитетът на клетъчно ниво, който е най-важен, практически е за цял живот. Не съм се лекувал с лекарства от скъпите, нито моите близки.

Прехваленият Ремдесевир, който ползват превантивно българските политици и олигарси - не ви препоръчвам за лечение от COVID, защото е изключително тежък препарат, който им съсипва фатално черния дроб.

Аз изкарах вируса изключително леко, може би, защото съм трениращ мъж и пих най-обикновен антибиотик азитромицин от ден 5 и хинин в две разновидности, както и руския противовирусен препарат Арбидол в рамките на 5 дни.

Слушах компетентни лекари. Понеже нямах видими симптоми и температура - започнах лечение някъде от ден 4 и постепенно разполагах артилерията от медикаменти спрямо вируса. Започнах с арбидол и хинин и го доубих след 8 ден с маларон - атовикуон. На ден 10 вирусът се обади с нощна болка в гърба и сутрешна температура за съвсем малко от 37 градуса.

Това бе и неговото финално кратко издихание. Хининът и моят ген/имунитет му бяха видели сметката. Пих много чай с лимон и мед, отвара с магданоз и витамини. Промените ми в белия дроб процентно бяха на ден 4 - 0,07%, на ден 16 - 0,5%. Има и различни антикоагуланти, но на мен ми бяха дадени само леките на основата на хранителни добавки.

Следи се и кръвната картина по важни показатели като феритин, Д-димери, CRPv, фиброген, LDH, показатели за черния дроб. Спазвах пълна почивка и релакс. Имах много енергия и висок тонус и даже не можех да спя от тях.

Това също е симптом на COVID - около 2-3% от заразените получаваме супер тонус, вместо отпадналост - това са предимно физически здрави хора без симптоми и вирусът ги ползва, за да го сеят като “суперспредитори” сред много други хора.

Спазвах пълна изолация и карантина и затова не съм бил вреден за околните. Бъдете здрави и устойчиви. Дойде ли вирусът си кажете, че ще му видите сметката. Търпение за две седмици и без паника. Имунитетът иска спокойствие и здрав дух и тяло, което се изгражда с много спорт и позитивни емоции.

Бил съм ваксиниран по линия на СЗО с всички останали африкански ваксини и съм преборвал вирусни инфекции в джунглите на Африка, Азия и Латинска Америка и тогава се лекувах само с хинин. Така правеше и баба ми с мен, когато настивах като дете."

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Никиту

Никиту

22.11.2020 | 23:20

Свръх енергията да не е от пудрата захар,Барече???

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?