Следвайте ни

Няма да повярвате какво подари Джулиана на мъжа си СНИМКА

viber icon

Днес в семейството на пловдивската красавица Джулиана Гани настроението е празнично. Причината е рожденият ден на нейния възлюбен - Илиян. Двойката е особено активна в социалните мрежи и не пропусна да отрази всеки един момент от повода. 

В поредица от сторита в Инстаграм, Джулката засне как половинката и трескаво разопакова подаръците си. Когато той стига до кутията на своята съпруга, фитнесиджията остава повече от изненадан. "Какво мислиш, че е?", пита Джули, а Илиян без да се замисли в типичния си шеговит стил заявява, че това навярно е тухла четворка, съдейки по тежестта. 

Впоследствие се оказва, че подаръкът е доста нестандартен - пепелник за пури. Според Гани аксесоарът е от кристал. До колко Илиян е останал очарован от подаръка и дали въобще той е пушач, предвид здравословния начин на живот, който демонстрира, за "Марица" остава пълна мистерия. 

Все пак, покрай екзотичните пътешествия двойката може би е започнала да си позволява някои от сладостите на живота. "Марица" припомня, че покрай великденските празници семейство Найденови посети Йордания, като снимките от пътуването все още се въртят из социалките. 

Нашият екип пожелава много здраве на Илиян и весело изкарване на празника!

Франк Воща

Франк Воща

Сътрудник

Франк Воща е завършил "Журналистика и Връзки с обществеността" в СУ "Св. Климент Охридски". Занимава се професионално с фотография от над 10 години. Работил е в БНТ и редица ПР агенции.   Още

Коментари (5)

Офф

Офф

21.05.2021 | 23:23

Момчето е симпатично но много просто да се ожени за тая пластмасова куха уруспия

Отговори
0 0
Габи

Габи

21.05.2021 | 14:19

Не може да се нарече красива жена с много корекции и фотошоп.

Отговори
1 0
Габи

Габи

21.05.2021 | 14:14

Тази красива ли се е родила или се опитва да стане такава с много операции и фотошоп?

Отговори
1 0
Леката кака

Леката кака

21.05.2021 | 12:53

Не ме интересува ! Тая в нормални условия е едно цигане...даже те са по хубави...иди в столипиново красавици гъзели цици крака коси.дупета,кожа ...всичко натюр....тая кр.анта тунингована и грам чар няма...даже е фъфляк....лигав...аце ако не е фотошопа страстоубийка...с балони от гума...с.екс кукла...

Отговори
6 0
Въх

Въх

21.05.2021 | 12:47

Я пак че не се разбра.Пловдивската красавица ли казахте.Бухахаха ега.ти дзвера.Я дайте да я видим без грим и фотошоп

Отговори
8 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?