4232

Няма да повярвате как изглежда Брук от Дързост и красота днес СНИМКИ

В реалния живот Катрин Ланг далеч не е толкова дръзка като героинята си

 

Брук Лоугън участва в "Дързост и красота" от премиерата на сапунката през 1987 г. Героинята е изиграна от Катрин Кели Ланг, въпреки че тя е заменена за кратко от Сандра Фъргюсън по време на отпуск по майчинство. Но през десетилетията едно нещо е било константа – независимо какво се случва с Брук, тя ще излезе от другата страна по-силна от преди! 

В реалния живот Катрин Ланг далеч не е толкова дръзка като героинята си, а е отдадена изцяло на голямото си семейство. Актрисата е горда майка на три деца от двата си брака. Нейните синове, Джереми Скот Снайдер (роден през 1990 г.) и Джулиан Ланг Снайдер (роден през 1992 г.) споделят, че имат много силна връзка с майка си. Друг неразделен член на семейството на Катрин е нейната дъщеря Зоуи Катрина Д'Андреа, която я направи горда баба през 2018 година.

Активното присъствие на Катрин в социални медийни платформи като Twitter позволява на феновете да зърнат нейните ценни моменти. В скорошни публикации тя сподели приключенията си с дъщеря си Зоуи и внуците си, Зума и Рейн, предоставяйки стоплящ сърцето поглед в сплотената и любяща динамика на тяхното семейство. 

Освен блестящата си актьорска кариера и сплотеното си семейство, Катрин Кели Ланг е горда собственичка на заведение, разположено в Бевърли Хилс, пише Actualno.com.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?