1939
Следвайте ни

Няма да повярвате къде заведе Андрей сина си

viber icon

След като сбъдна мечтата си да има дете Андрей Арнаудов се превърна в баща за пример. Макар той самият да не се слави с атлетично тяло, се опитва да научи сина си на любов към спорта.

Той вкара невръстния Васил в залата и му показа няколко лесни упражнения, които момченцето направи с голямо желание. После пусна и снимки в социалната мрежа. „Първа тренировка във фитнеса за Васко!”, написа известният продуцент и водещ.

Той се хвали, че с напредването на възрастта става все по-отговорен към здравето и към тялото си. Арнаудов спортува редовно и изглежда много добре за своите 42 години. Това обаче му коства големи уселия. „Аз съм създаден, за да бъда дебел! Първо, имам много лош метаболизъм и второ, обожавам да ям и да пия! Физическите победи над мен са само пъвата крачка от опита ми да бъда малко по-добра версия на себе си”, коментира професионалната половинка на Иван Христов, писа Уикенд.

Коментари (1)

Биткойнър

Биткойнър

01.11.2021 | 18:39

Здравейте хора! Специално за тези които искат да печелят криптовалута биткойн, дигиталното злато на 21 век, съм посветил моят блог: http://bitcoinzavseki.blogspot.com

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?