Следвайте ни

Няма да повярвате къде избяга Диляна Попова СНИМКА

viber icon

Диляна Попова обича да пътува и често виждаме снимки от екзотичните ѝ воажи по света, но този път красавицата си избра да се скрие от светската суета доста нетрадиционно и приказно родно кътче.

"Едно от вълшебните места, на които винаги бих се скрила..", написа актрисата под снимките на мястото, което е избрала за почивка. Последователите ѝ веднага реагираха с почуда и възхищение на райския избор на място, а певицата Нина Николина написа "Страхотно е, как не сме знаели седмица по-рано, бяхме наблизо". 

Всъщност Попова е на почивка в китното българско градче Белово, което се намира между Пловдив  и София. Според гостенката къмпинга, в който е отседнала е изключително спокойно, приказно и уютно, за което говорят и самите фотографии, които споделя от Marina Glamping holiday. Не става ясно обаче дали е на почивка с Асен Блатечки и сина им Борил. Но затова пък домашния любимец е близо до нея.

Мястото няма уебсайт и в интернет не може да се намери никаква информация, защото собствениците не търсят комерсиалност. Заради многото запитвания към Диляна, тя предостави телефон за резервации, в случай, че някой иска да получи повече информация.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

hi life

hi life

04.07.2021 | 12:15

Тази беше проститyтка на мутрите, пyтката и отворът на дебелото и' черво са разшлякани от eбaне.

Отговори
2 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?