Следвайте ни

Няма да повярвате къде е живяла Софи Маринова като дете

viber icon

Софи Маринова е имала изключително бедно детство. Ромската перла е най-малкото дете на родителите си и е единствената им дъщеря. 

Софка има общо четирима братя, а мечтата на татко й е в къщата най-сетне да дойде момиче. Затова с жена му не спират с опитите за щерка, докато на бял свят не се появява певицата.

Софи е родена в София и е кръстена на столицата. Многочленното семейство обаче живее в Етрополе. Прехраната на пет деца е трудна за родителите, които едва смогват да ги отгледат. В града разказват, че в началото Маринови обитават бунгало. А когато поотрасва малко, Софи е пратена в панси

он в село Брусен.

 

Там учи до осми клас, като се прибира у дома само за почивните дни. "Всяка сряда ни водеха на кино вечер в пансиона, но трябваше да си платиш 30 стотинки вход", разказва Софка. Само че семейството няма никакви средства и не дава джобни на момичето. Затова тя започнала да ходи при бабите и дядовците в селото и да им помага в селската работа - да им обръща градините. За отплата й дават или по някоя круша или стотинки. Така от къща на къща Софи събирала достатъчно стотинки за билет. 

Още в пансиона тя проявява гласовите си способности. След като се завръща да живее в Етрополе, из града се разчува, че има невероятен глас. В десети клас е, когато в дома им идва оркестър да я иска за певица. Таткото Марин бурно изригва - единствената му дъщеря трябва да завърши образованието си. Майка й обаче я подкрепя и успява да убеди и мъжа си. 

Родителите й не само я подкрепят в музиката, но и никога не се месят в личния й живот. Като тийнейджърка я харесал ром от заможен род и отишъл да иска ръката й. Таткото Марин обаче заявил, че в неговата къща всеки сам решава за кого да се омъжи, пише Галерия, цитирана от show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?