Следвайте ни

Няма да повярвате: Ето как Милица Гладнишка свали 25 кила

viber icon

Милица Гладнишка, която имаше доста пухкава осанка години наред, е успяла да свали завидните 25 килограма. Това призна самата актриса на сцената на шоуто, в което я гледаме всеки понеделник - „Като две капки вода”.

Отдавна се коментира визията на Милица, но досега тя мълчеше. Е, вече няма място за слухове и предположения, тъй като с присъщото си чувство за хумор Милица разкри и с това остави безмълвен Геро, който също толкова бързо реагира на шеги и закачки.

„Как ще го докараме 100 Кила? Давам ти 50 от моите”, подхвана Геро, като едва ли е очаквал, че ще предизвика откровение с широка усмивка.

„Не! Само 30 ми трябват, спокойно. Даже 25”, каза Милица. Геро веднага се включи в новата тема за отслабването на колежката си, като изтъкна, че й прави комплименти, но тя наистина се е стопила.

„Смятай. Сега съм 75. Колко трябва да съм била, за да съм се стопила?”, заяви Милица пак с широка усмивка, при което Геро се измъкна с отговора – 78. Актрисата благодари, а водещият продължи с въпрос на какво дължи отслабването си – фитнес, диети или секс.

Не, на нито едното, отвърна Милица през смях. И в това си приличали, уточни Геро.

Все пак този понеделник тя призна, че е свалила няколко килограма. Отслабването й се дължи най-вече на забързания й начин на живот. Така че започнало още преди пандемията, през 2019 г.

„Диетата, от която отслабнах, включваше работа в театъра от 10 сутринта до 18 часа вечерта, с една лека почивка за обяд, в която не можеш да се натъпчеш, ядеш само една супа, защото след това се връщаш да крещиш, да се търкаляш по сцената. Вечер сме много изморени, пием по една бира и лягаме и така два месеца”, даде рецептата си Милица Гладнишка. Тогава тя репетирала „Последният човек” на Веселка Кунчева, представление по Джордж Оруел.

В следващите дни за Милица пак се очертава натоварен график, въпреки пандемията. Актрисата, която наскоро представи песента „Завръщане”, подготвя проект с Ненчо Балабанов и Русенската опера.

Предстоят усилени репетиции. „Между „Капките” ще тичам до Русе, но пък аз толкова обичам да карам кола. Нямам търпение. Понякога обикалям сама така нощем улиците, само и само да карам”, разкри Милица Гладнишка.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Leo Kleshti

Leo Kleshti

11.04.2021 | 19:24

Otvratitelno obraz.

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?