4232

Няма да повярвате! Цвети от Игри на волята се захвана се с нелегален бизнес... СНИМКА

През цялата нощ Цвети обикаляше от маса на маса, за да надува балони на клиентите

 

Участничката от последния сезон на риалити формата по NOVA „Игри на волята" Цвети Станева с ново амплоа - продава балони. 

Репортер я видя в най-новия и скъп нощен клуб в София да продава забранените балони. След участието си в предаването къдрокоската сподели пред „Телеграф“, че втората й страст след калистениката е ездата. Тя разкри, че язди от 15-годишна и в момента преподава като инструктор на малки дечица.

 Явно след заниманията с конете през деня вечер Станева продава така популярните балони, пълни с и райски газ, в една от най-скъпите дискотеки в София. Ефектът от употребата на райския газ е краткотрайна еуфория и замайване. Въпреки това красавицата не си позволи да употреби така модерните балони.

БЛИЦ

През цялата нощ Цвети обикаляше от маса на маса, за да надува балони на клиентите, които никак не бяха малко. Голяма част от купонджиите се радваха на шампионката, защото я познават от телевизора, а тя им отвръщаше с усмивка или кратък разговор.

Риалити звездата определено е избрала да работи в едно от най-посещаваните и скъпи заведения у нас. Цената на един балон в луксозния клуб е 10 лв. за разлика от останалите дискотеки където струва около 7-8 лв. И със сигурност самата тя си докарва прилични пари на вечер. Друг е въпросът, че продажбата на балони с райски газ е забранена, пише show.blitz.bg.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?