Следвайте ни

Няколко зодии затъват до гуша в кредити

viber icon

Астролозите отправят предупреждение. Те разкриват, че има четири зодии, които е най-добре никога да не взимат кредити и заеми. 

„Най-добре е винаги да разчитат само на собствените си средства и да забравят заемите, ипотечните кредити и като цяло всички кредити. Ако вземат пари назаем може да си навлекат куп проблеми“, предупреждават астролозите.

Ето кои са четирите зодии, които не трябва да взимат заеми:

Рак

Раците сами по себе си не са финансово облагодетелствани. Не друго – те не са склонни да поемат рискове, а нека си признаем – всеки заем е рисков. Раците не обичат излишната отговорност и тежест да е върху техните рамене и заради това предпочитат да разчитат само на парите, които имат – колкото и малко да са те, отколкото да вземат заем.

Близнаци

Близнаците са чести клиенти на кредитни институции. По природа те са ужасни прахосници и не могат да живеят само с една заплата. Астролозите обаче съветват Близнаците първо да се опитат да сложат в ред собствените си финанси преди да решат да теглят кредити.

Риби

Рибите сякаш живеят в свой собствени измислен свят. Именно заради това взимането на заеми за тях е направо рисково. Астролозите ги съветват да слязат на земята, да оправят собствените си финанси и да поемат отговорност за ставащото с парите им преди да решат да теглят кредити.

Стрелец

Стрелецът е свободолюбив по природа. Често му трябва много време преди да намери „своята“ работа и да почне да изкарва пари и именно заради това е склонен да взима заеми, за да живее и да угажда на прищевките си. Астролозите обаче ги предупреждават да не взимат кредити с лека ръка, а да се потрудят за финансовото им благополучие, тъй като имат реалните шансове да забогатеят с честен труд, пише jenata.blitz.bg.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай