3906

Нойзи в ступор: Мария Игнатова разкри в "Един за друг" какъв мъж иска

Нойзи в ступор: Мария Игнатова разкри в "Един за друг" какъв мъж иска 

 

Водещата на "Един за друг" от Нова телевизия възкликна в играта на една от влюбените двойки учудваща констатация: "Ама как ще връщате обици, всички искат мъже трофеи".

Репликата бе изпусната след като София сподели, че не е получавала подаръци от мъжа си Тихомир след последния път, когато е върнала обици от него.

Мария е любимка на зрителите
Снимка: Стоп кадър Нова тв


"Тогава бях бременна и не се харесвах с тях. А той беше запазил маса в ресторант и беше романтично. На другия ден като ги върнах, той каза: "Повече край с подаръците".

София и Тихомир от Харманли бяха една от най-вълнуващите двойки в шоуто тази вечер.

София и Тихомир
Снимка: Нова тв

 

Иначе ново екстремно предизвикателство преодоляха дамите в "Един за друг". Освен че забравиха за страховете си от височина, те преценяваха и кое действие от тяхна страна би разбило сърцето на кавалерите им на хиляди парчета.

Изпитанието постави жените на платформа, издигната на височина от десет метра. Освен смелост, те показаха сръчност, съобразителност и правилна преценка, избирайки петте най-големи прегрешения, които биха наранили партньорите им най-много. Едни от тях бяха: флирт с друга жена, да си чатиш тайно, да докосваш други мъже в присъствието на половинката и т.н.

Мястото за грешка за влюбените двойки бе силно ограничено. Те имаха право само на по едно неправилно предположение преди да изгубят своите пари и да пропаднат надолу във временното класиране.

Десет бяха издигнатите надписи с предположения какво би разочаровало мъжката половина и който успя да познае четири от пет за шест минути спечели своя залог. Той бе намислен от мъжа в двойката.

Две от жените в двойките не разбиха сърцето на любимия и взеха залога си.

"Всички научихте различни неща за връзките си, а аз научих колко ревниви са мъжете ви", каза в края на предаването Мария Игнатова.

На първо място се класираха Михаела и Венци от Перник, втори останаха Йоана и Румен, а трети - Ивана и Ивайло. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Това трябва

Това трябва

24.03.2024 | 12:39

Да си намери рус и глупав като нея .

Отговори
1 0
БЪЛГАРСКИТЕ ИЗРОДИ СЕ ПОЗНАВАТ

БЪЛГАРСКИТЕ ИЗРОДИ СЕ ПОЗНАВАТ

24.03.2024 | 08:05

ПО ДУМАТА - ИСКАМ! :) СЕ КИРА В ЧЕРЕПА ДО ДРЪЖКАТА! ПЪРВО!

Отговори
1 1
tyuytu

tyuytu

23.03.2024 | 22:59

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:--- https://tyny.to/seman

Отговори
0 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?