1553

Новото гадже на Емрах се предлага в секс сайт

Новата изгора на малкия син на Тони Стораро - Емрах, лъсна в секс сайт. Девойката, която вече дори си пусна видео с певеца, предлага различни сексуслуги, като всички са с различни тарифи според времетраенето, пише fakti.bg.

Според сайта момичето се казва Анита, а в профила ѝ в социалните мрежи е изписана като Мариа Белла. Татyсът на ръката ѝ я издава, че всъщност девойката от клипчето с Емрах и тази от сайта за възрастни са една и съща.

Според други слухове снимките ѝ са откраднати и тя не знае, че фигурира в подобен сайт. Там е обяснено, че предлага френски ласки, стриптийз, масаж и др., а цената е от 130 лв. за половин час до 2 бона за цялата нощ.

Блондинката е на 30 г., което доказва, че Емрах си пада по по-възрастни жени. Доскоро той делеше легло с фолк певицата Теди Александрова, но в бранша се шушука, че баща му е сложил край на любовната им авантюра, пише „Телеграф“.

„Тони раздели Емрах и Теди, а сега синът му е с момиче от сайт", смеят се техни колеги. Самата Александрова явно също е разбрала за новата забежка на бившия си, защото качи осмиваща карикатyра на две леки жени, които си говорят, а отгоре написа: „По-здрав за всички жрици на любовта. И те са хора, и то какви само".

Теди е бясна, тъй като именно тя бе причината за успешния възход на кариерата на Емрах, тъй като самата певица му правеше песните.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Буца

Буца

03.04.2022 | 08:09

Като няма професия и образование това ще прави даде предлага . И този с това ориенталско име кой е , и сиво е известен .

Отговори
2 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?