Следвайте ни

Ново начало за три зодии, голяма провокация за Рибите

viber icon

ОВЕН

Не лош ден, изискващ внимание към детайлите. Не бързайте с взимането на решения, особено, ако не са важни. Повече от обикновено ще сте склонни да избързвате с изводите, приемате желаното за действително. Лесно ще намирате подход към новите познати и отлично ще се разбирате със скъпите за вас хора.

ТЕЛЕЦ

Много неща ще ви се получават днес. Някои от вас ще успеят да осъществят проекти, замислени доста отдавна. Обстоятелствата ще са благоприятни и често просто ще ви върви. Парични приходи ще са доста навременни и ще може да си позволите сполучливи покупки.

БЛИЗНАЦИ

Подходящ ден да се заемете с нещо ново. Вдъхновени сте, а и проявявате настойчивост. Първите успехи ще ви мотивират да продължавате да експериментирате. Постарайте се да отделите внимание на близките си – днес те се нуждаят особено от вашите грижи и подкрепа.

РАК

Ден, изпълнен с вдъхновяващи събития и доста работа. Ще се наложи често да търсите помощ. Обстоятелствата са подходящи за решаване на финансови проблеми. Ще успеете да сключите изгодни сделки и да намерите нови източници на доходи. Ще успеете да помогнете на някой близък.

ЛЪВ

Днес ще намерите общ език с различни хора и ще завоювате доверието на почти непознати. Не се подавате на провокации. Опитвайте се да запазите самообладанието си, даже, ако околните се държат странно или глупаво. Може да завършите някои изостанали дела, безпокоили вас и близките ви.

ДЕВА

Приятен ден, подходящ за ново начало. Работата ви ще спори и ще успеете да завършите много от задачите си. Очаквайте пари. Някои от вас могат да си получат и забравени дългове. Втората половина на деня е подходяща за семейни дела и срещи с близки хора.

ВЕЗНИ

Откриват се нови възможности, в които ще имате шанс за отлични резултати. Действайте бързо и се осланяйте на интуицията си, която ще ви подскаже какво точно да направите. Очаквайте добри новини за работата. Не са изключени предложения, гарантиращи големи печалби.

СКОРПИОН

Ако днес сте настоятелни, ще преодолеете всички трудности и неприятни моменти. Ще се наложи да експериментирате, да търсите собствени пътища и в движение да решавате проблеми. Ще имате и нови запознанства, като някои от тях ще се превърнат в дълготряйно приятелство. 

СТРЕЛЕЦ 

Ще имате нови идеи, с които ще се заемете веднага. Приятели и познати ви помагат и ще  го правят с удоволствие. Ще се радвате на общуване с любим човек. Лесно ще намерите Ддуми, за да се договорите за всичко. Вечерта релаксирайте у дома или направете разходки по нови маршрути.

КОЗИРОГ

Денят ви ще е успешен. Имате идеи, които веднага ще получат подкрепа. Ще намерите отговори на въпроси, които са ви поставяли в безизходно положение преди време. Не започвайте нови задачи, преди да сте приключили със старите. Новина ще ви зарадва, но и ще обърка плановете ви за вечерта.

ВОДОЛЕЙ 

Способни сте да се занимавате с няколко неща едновременно. Мислите са ви разпиляни в различни посоки и вероятността да сбъркате е голяма. Не бързайте и бъдете по-търпеливи. Денят е подходящ за срещи с приятели или развлекателни мероприятия. Имате шанс да възстановите стари отношенията.

РИБИ

Съхранете спокойствието си днес и не се поддавайте на провокации. Не винаги ще ви харесва поведението на околните и това може да бъде предпоставка за конфликт. Съсредоточете се над неща, които ви интересуват и които са ви приятни. Това определено ще подобри настроението ви.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?