1553

Ново начало за Скорпионите, Водолея постига целите си

Късмет с хороскопа на "Марица"!

 

ОВЕН

Денят ще бъде богат на събития и интересен. Той е много подходящ да поемете инициатива в бизнеса. Ще бъдете изслушани от хора, от които зависи кариерата ви. Вероятни са промени в личните отношенията, което ще ви разконцентрира, но ако действате предпазливо и търпеливо, всичко ще се нареди.

ТЕЛЕЦ

Каквото и да се случи сутринта, опитайте се да останете оптимисти и в добро настроение. Не се притеснявайте, ако нещата не вървят по план и това което сте планирали, ще трябва да бъде отложено. Скоро ще стане ясно, че всичко, което се е случило през този ден, е във ваша полза. 

БЛИЗНАЦИ

Не се притеснявайте от трудностите, които могат да възникнат сутринта. Днес ще бъде по-трудно да се разбирате с другите и не са изключени дребни разногласия и спорове, което ще ви попречи да се справите навреме с планираните задачи. Може да поемете инициатива в личните отношения. 

 

РАК

Бъдете готови за изненади. Днес те могат да възникнат както в сферата на бизнеса, така и в областта на личните взаимоотношения. Ще ви бъде много полезно, ако успеете да забелязвате малките неща и да се съобразявате с обстоятелствата около тях. Вечерта е най-добре да почивате в домашна обстановка.

ЛЪВ

Опитайте се да не изпускате нервите си. Това няма да е лесно, особено сутринта, когато нещата може да не вървят по план и на другите ще им е трудно да разбират действията ви. Вероятни са разногласия със стари съюзници. Важно е да предотвратите кавгите. Опитайте се да изгладите недоразуменията.

ДЕВА

Очаква ви неспокоен ден. Едва ли е ще е възможно да действате по план. Много по-вероятно е да се наложи да импровизирате и да измислите нещо в движение. Общуването с близките ще изисква търпение и самоконтрол. Дори да се споразумеете за някои неща, ще бъде много по-трудно от обикновено.

ВЕЗНИ

Съсредоточете се върху работата. Днес може да постигнете забележим напредък. Чарът ще помогне на много от вас при решаването на работни въпроси. Ще успеете да се справите със задача, която е затруднила останалите. Вашият успех няма да остане незабелязан и скоро ще получите добро предложение. 

СКОРПИОН

Денят едва ли ще бъде белязан от важни събития, но може да се определи като добър. Подходящ е за ново начало. Бързо ще се ориентирате и ще разберете как да действате. Стари приятели ще се радват да ви помогнат. Може да разчитате на тяхната подкрепа при всякакви обстоятелства. 

СТРЕЛЕЦ

Струва си да бъдете внимателни във всичко, свързано с парите. Отделете време за транзакции и покупки, проверете отново всички финансови документи, преди да поставите подписа си под тях. Денят е подходящ за бизнес преговори и срещи с хора, с които бихте искали да си сътрудничите. 

КОЗИРОГ

Опитайте се да бъдете максимално приятелски настроени днес. Това няма е най-лекият ден по отношение на комуникацията. Може да е трудно да се разбирате дори с най-близките си хора. Важно е да избягвате разгорещени спорове и открити конфликти. Заложете на рутинните задачи.

ВОДОЛЕЙ

Днес няма да може бързо да се справите с трудна ситуация, но не се обезкуражавайте, ако нещо не се получи така, както сте очаквали. Постоянството и оптимизмът ще ви помогнат да постигнете целите си и да направите добро впечатление на хора, чието мнение е важно за вас.

РИБИ

Преди да се заемете с някакви задачи, уверете се, че може да се справите сами. За съжаление дори хора, които редовно ви помагат, днес няма да могат да ви подкрепят. Ще се наложи да решавате най-трудните въпроси сами. Ще успеете да постигнете напредък, ако наблегнете на най-важното.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?