2374

Ново начало: Шеф Андре Токев се събра с Виктория Капитонова от "Ергенът"

Топготвачът Андре Токев се връща на екран. Майсторът готвач имаше проблеми със закона, след като бе сгащен да кара пиян, но сега всичко това е зад гърба му. 

Андре Токев и Петьр Михалчев ще се съберат отново заедно в предаването „Хелс китчън" по Нова телевизия, което ще тече на гърба на конкурентното „Сървайвър" по Би Ти Ви. Тримата мастършефове ще водят специални класове, а в единия ще се включат само известни лица, като инфлуенсърката и манекенка Виктория Капитонова.

„Много обичам да готвя, правя го с голям кеф и затова се явих в предаването „Мастьршеф“, казва родената в Чебоксари, Русия - Капитонова. Красавицата, която участва в шоуто „Ергенът“ по Би Ти Ви, е звезда в мрежата, като споделя с последователите си здравословни рецепти и фитнес съвети.

Вече е известно е, че шеф Ангелов остава в Нова тв и за предстоящия сезон, тъй като телевизията вече рекламира предаването с негово участие. В същото време от Би Ти Ви отдавна обявиха, че подготвят нов сезон на „Мастършеф", вече текат и кастинги за участниците. Но все още не е ясно кой ще влезе в новото жури. След напускането на Михалчев и проблемите със закона на Токев стана ясно, че Силвена Роу също е отпаднала от схемата по нейно желание. 

Една от спряганите за жури във формата тази година е Севда Димитрова. 

След като спечели шоуто, тя отвори собствен ресторант, където често е посрещала хора от телевизията, включително и за нейни официални фирмени събития. Проблемът при нея обаче е, че ynopumo отказва да яде месо и риба. Няма как да влезе в журито на формата, без да дегyстира от специалитетите с месо и риба, които участниците в него приготвят. Ето защо е възможно в крайна сметка да отпадне от журито. Като пореден съдия във формата се спряга и името на италианеца Марко Лукиари, който е един от най-честите гости в Би Ти Ви, откакто Андре Токев се махна от формата. Освен него мълвата твърди и че победителят от сезон 6- Ивайло Спасов, също може да участва като жури в предаването. Според информация на „България Днес“ новото жури вече е избрано, но договорите все още , не са подписани, така че е възможно в него да се правят промени.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Биби

Биби

02.02.2023 | 23:14

Абе тая Виктория от Русия я чакаме да си отиде в Родина, тя пак кандидатствала тоя път за Мастършеф. Представяте ли си? Ти го гониш през вратата, то влиза от комина. Напаст голяма. Търсеше богат мъж, ама май не е намерила още.

Отговори
2 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?