1939

Ново начало: Ето кои зодии ще сменят работата през септември

Изразът "На есен с песен" се отнася с пълна за тези зодии, които ще имат ново начало със смяна на работата през септември.

Овен

Време ви е за голяма промяна. Ще получите предложение за нова работа от човек, от когото не сте очаквали. Може дори да е ваш близък. Има голяма вероятност позицията да е в съвсем различна сфера от вашата. Това е голямо предизвикателство, което трябва да приемете.

Дева

Може би в момента сте без работа и се чувствате отчаяни, но това ще се промени много скоро. Първият есенен месец ще ви донесе приятни новини. Ще ви предложат работа и то на много добра позиция и с добро заплащане. Помислете върху предложението и не се страхувайте да поемате рискове.

Стрелец

Вие наистина работите с много желание и старание, стига да ви е интересно и приятно на работа. Не обичате еднообразието и често искате да сменяте работните места, за да не загубите интерес. Е, не се отчайвайте, ако се чувствате в застой! Съвсем скоро ще получите повишение, което ще ви направи изключително щастливи!

Водолей

Вие изпипвате всичко до най-малкия детайл. Много се стараете в работата, но често оставате недооценени. Е, ако това е било така досега, то през септември ще получите предложение за нова работа или различна позиция. По този начин трудът ви ще бъде възнаграден. Това ще ви донесе много успехи, затова не бива да го отказвате, пише iwoman.bg. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?