46

Ново гадже на хоризонта! Кой мъж прави кръгчета около Натали Трифонова

Мъжете не могат да се наситят на Натали Трифонова дори и във виртуалното пространство. Синоптичката и водеща на предаванията „Геймър“ и COOLt Натали Трифонова излъчи в сутрешния блок на bTV интервю, заснето в мета вселената – виртуалната реалност на Марк Зукърбърг. Според водещия Златимир Йочев това е първото такова интервю, излъчвано някога. Той попита Натали дали има прогноза за времето в мета вселената, а тя отговори, че там има симулация на дъжд, вятър и други природни явления, но не могат да се прогнозират.

Трифонова разказа, че във виртуалната реалност можеш да летиш, да се телепортираш и най-важното – имаш вечен живот. За скептиците тя напомни, че мнозина са гледали с недоверие и към криптовалутите, както сега към бизнеса в мета вселената. „Изглежда малко като грозна игра отпреди 15 години, но ще стане по-хубаво“, коментира дизайна Натали.

„Мога ли да изглеждам като Бен Афлек?“, попита Златимир Йочев. Синоптичката отговори, че можеш да имаш прекрасен аватар във виртуалната реалност, но струва много пари. За Натали специално направили аватар, който я представя възможно най-реално и естествено, това имало последствия.

Още докато правела интервюто с работещ в мета вселената, около виртуалната Трифонова веднага се появил обожател. „Дойде една лилава кола и почна да прави кръгчета около мен“, призна Натали, която сама се пошегува, че може да си намери мета гадже, различно от това в реалния живот.

Тя предупреди, че за да си в мета вселената ти трябва VR шлем. Носенето на устройството обаче не е приятно и с него не трябва да се прекалява. „След като го свалих бях като пияна“, призна Натали Трифонова и изрази надежда, че тази технология ще се подобри бързо.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Аман от коври

Аман от коври

26.07.2022 | 21:54

Да… доста глупава жена. Човек да и “завиди” на обратата захапка. Много и се иска някой млад богаташ да я загражда ама като се е хванала с дядо си я загражда НСО за да я заведе при дяда

Отговори
3 0
Критик

Критик

26.07.2022 | 06:37

Тази за нито в красива нито е интересна .

Отговори
5 0
Рядко

Рядко

26.07.2022 | 00:06

се среща такава обратна захапка. Много е впечатляваща, огромна. За мозъка и морала не коментирам. Няма ги.

Отговори
4 0
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

25.07.2022 | 13:45

Пуявила са неква лилава кола....булшет- вироятну са е пуявил някуй мургав тарикат сас лилави венци, ама таз ут тоз шлем не гу е киризила добре и саму й се е сторило чи нещу убикаля укулу нея. Ба.х.т.и щурутията, б а.х.т.и и мумата- се некви абдали сас паре им са иска на тез шафра.н.тий.

Отговори
8 2

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?