Следвайте ни

Ново амплоа? Башар Рахал влезе в пловдивска фабрика

viber icon

Ники Илиев и Башар Рахал влязоха във фабрика, но не каква да е, а „умна“. Те обаче няма да се пробват в производството, а ще заснемат сцена от филма „Завръщане 2“. В лентата героят на Башар Рахал – Бранимир, претърпява положителна промяна, като започва да води природосъобразен начин на живот и да се грижи за доброто бъдеще на хората и на природата. Посещението на Бранимир в Innovation Hub-a на пловдивския Schneider Electric е свързано с желанието му да развие бизнеса си чрез инвестиция в изграждането на умни домове – една от сферите, в които Schneider Electric са най-известни с високите си технологии. 

Снимките продължиха един ден, а демонстрационното пространство на пловдивската компания стана неизменна част от сюжета на филма, посочват от Schneider Electric. 

Премиерата на „Завръщане 2“ ще бъде на 14 февруари 2022 г. и ще се излъчва в кината в цялата страна. Освен Башар Рахал и Ники Илиев, в ролите зрителите ще видят Орлин Павлов, Евелин Костова, Александър Кадиев, Диляна Попова, Райна Караянева, Искра Донова и др.

 

Вяра Порязова

Вяра Порязова

Журналист - екип "Бизнес"

Вяра Порязова е завършила „Макроикономика” в ПУ. Има 2-годишна специализация по „Икономическа и политическа журналистика” към ФИСН в ПУ и курс към „Европейски стандарти в медиите”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?