71

Ново 20 с Кобилкина: Бившият й мъж на подчинение при нея, вижте какво го прави... СНИМКА

Техни близки твърдят, че в последно време само сексоложката изкарвала парите в семейството им и накрая й писнало и решила да се разведат

 

Бившият мъж на сексоложката Наталия Кобилкина - Такис Дреттакис стана лайф консултант и работи за жена си. Неочакваната новина провокира редица любопитни коментари в социалните мрежи.

Двама водиха заедно преди време семинара "Изкуството да сме заедно", а след раздялата им той продължава да е сред треньорите, които дават персонални съвети на желаещите да преуспеят в бизнеса.

Едночасова консултация с него струва 120 лв., сесия за двойки излиза 150 лв., а ексклузивна бизнес Skype сесия с Такис излиза "скромните" 250 лева, пише "Галерия".

Не е ясно дали има желаещи, които да прибягват до консултациите му, но според запознати той сега няма никакви сериозни професионални ангажименти и дължи доста пари на гръцки и български бизнесмени. За дълговете му знаела и бившата му жена, като се предполага, че именно това е вероятната причина да поиска да се разделят. Техни близки твърдят, че в последно време само сексоложката изкарвала парите в семейството им и накрая и писнало и решила да се разведат, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
шорошляка от Кършияка

шорошляка от Кършияка

05.08.2023 | 21:44

украинската посланичка и тя била, като Кобилкина!

Отговори
0 0
Кибаров

Кибаров

05.08.2023 | 11:05

С този разпран задн.к клиентелата намаля но трябва да компенсира с повече старание

Отговори
4 0
ха ха ха

ха ха ха

05.08.2023 | 10:12

Двама мошеници,руски и гръцки.Да ходят по родните си места да ловят шарани.Вън от България,не се интересуваме от тях.

Отговори
7 2

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?