2374

Ново 20: Доктор Тасев се отказа от медицината

След като неведнъж твърдеше, че в даден момент ще се откаже от актьорското поприще, за да се развива в медицината, Наум Шопов закача бялата престилка на закачалката и не смята в скоро време да се посвети на хирургията, за която уж си мечтаеше.

Признанието екранният доктор Тасев от „Откраднат живот“ направи във видео в YouTube, в което отговаря на въпроси от феновете заедно с половинката си Теа.

„За момента нямам планове да се занимавам с медицина“, обясни дипломираният медик, който ще заснеме специално видео за решението си.

„Искам да ви разкажа какъв е пътят на моите мисли и как съм стигнал до мястото, на което съм в момента имайки предвид, че съм завършил медицина почти с отличие. Тъй че смятам, че би било полезно не само за хора, които следват медицина в момента, но и за хора, които следват нещо друго и не са сигурна в момента дали искат да се занимават точно с това“, разказва актьорът, когото предстои да видим и като водещ на риалити предаването „Ергенът“.

Синът на Христо Шопов обаче допълва, че е предприел всички необходими стъпки, за да не загуби правата си. Така, той ще може да се посвети на лекарската професия, когато прецени, че е дошъл моментът за това. Наум Шопов младши е четвърто поколение актьор –прабаба му е Мара Шопова, дядо му и баба му са Наум и Невена Шопови, баща му е Христо Шопов, леля му е Лиза Шопова.

Майка му Мариана Станишева също е актриса. Само че след като в детството и юношеството си Наум участва в редица постановки и филмови продукции, изведнъж си казва: "Аз не съм актьор“. Решава да кривне от семейната традиция и вместо в театралната академия кандидатства медицина, пише hotnews.bg.

Когато Любо Нейков от продуцентската компания „Дрийм Тийм“ му се обажда да се яви на кастинг за сериала "Откраднат живот“, Наум решава да се пробва, най-вече защото сериалът е на лекарска тематика. След поканата и за риалити предаването „Ергенът“ Шопов слага лекарската кариера на трупчета въпреки острата нужда от медици в България и все още върлуващата коронокриза.

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Силви

Силви

19.01.2022 | 20:36

Хората една работа не могат да намерят,а той се чуди какво да работи

Отговори
0 0
Румяна Димитрова

Румяна Димитрова

19.01.2022 | 03:48

Наум Шопов нестава,нито за лекар;нито за актьор. Гледах го в сериала ,,Откраднат живот,, но не ме впечатли с играта си. Не е наследил таланта на дядо си Наум Шопов(Светла му памет!), Той беше актьор с главно ,,А,,! А,щом се отказва от лекарската професия и притова от хирургията,то от него и лекар няма да стане.

Отговори
4 1
Ни риба, ни рак.

Ни риба, ни рак.

18.01.2022 | 22:47

Излага баща си и дядо си - ИСТИНСКИ актьори.

Отговори
2 0
Рали

Рали

18.01.2022 | 13:25

Навремето така, мъжът ми имаше един колега, доктор, стана медицински представител, къде ли не работи, какво ли не продаваше, и медицински апарати, отказа се от медицината заради парите. Сега съжалява, т к редица доктори заминаха и се реализираха в чужбина, както и мъжът ми. Шопов какъв е - инфлуенсер, спортист, фотограф или актьор, какъв е по-точно?! Не е и доктор.

Отговори
12 2
Смех

Смех

17.01.2022 | 22:43

Тоя е доктор само на хартия,а инъче е един бездарен връзкар

Отговори
12 5
Страшников

Страшников

17.01.2022 | 21:18

Докторче в актьорството няма кръв има само любов а??????

Отговори
14 3
Истина

Истина

18.01.2022 | 00:31

Бездарен актьор. Явно е ,че е и бездарен лекар. Лекар се става по призвание и с любов към професията ,а не само с диплома. След като на тези години не е решил какво иска никой не му дава право да съветва другите какво да правят с живота си. Оженил се се за доста просто и ограничено момиче , което покрай него се опитва да стане известно и благодарение на баща му го бутат в актьорските среди. Ама то некадърно момчето. Явно основното е да виси по фитнесите и май там му е мястото. Ако пък реши да се занимава с медицина , жалко за хората които ще попаднат при него. Повярвайте ми , човек който е отдаден на медицината , то той не се интересува от глупости ,а цял живот чете и се усъвършенства. Това е живота му. Не обикаля насам натам като цветарка и да се мъчи да стане известен чрез медиите ,а не чрез работата си. От такива таткови синчета нищо не става.

Отговори
30 4

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?