3906

Ново 20: Алек Младенов бяга от Ергенът заради... майка си

Сашо няма да успее да открие сродната си душа или дори приятел в шоуто

Ергенът Алек е избягал финала на романтичното предаване и не е сложил годежен пръстен на нито едно от 24-те напористи момичета, които в продъджение на три месеца се бориха за сърцето му, гласи изтекла информация от кухнята на шоуто, пише "Минаха години". Разкритието изцяло преобръща очакваното развитие на сюжета и гарантира че зрителите ще станат свидетели на прецедент в шоуто до момента. 

Алек няма да успее да открие сродната си душа или дори приятел в шоуто и ще избяга на самия финал с писмо, което ще остави на водещия Наум Шопов. В него младият мъж ще се извини на финалистките - разведената майка на 9-годишно момче Надежда Вишева и Маги Томова, управителка на модерно столично заведение и някогашна голяма любов на шоумена политик Слави Трифонов.

С прощалните си думи хубавият възпитаник на френската гимназия ще каже на напористите дами колко са прекрасни, но ще обясни, че има друг път в живота си и няма да продължи по него с нито една от тях. Правилата на шоуто не го задължават да прави предложение за брак. Твърди се, че до драматичната развръзка се стигнало след сериозен разговор между Алек и майка му, която направила доста нелицеприятен коментар за морала на стигналите до края на шоуто претендентки за сърцето на сина й.

Определенията й за тях били толкова пиперливи и откровено груби, че се наложило да бъдат изрязани и да не видят бял свят в рекламните видеа. Бъдещата свекърва, като и бащата на Алек били в пълен потрес от канадидат снахите, чийто натюрел по никакъв начин не се вписвал в ценностната система на милионерското семейство.

Именно този откровен разговор на Алек с майка му наклонил везните към крайното му решение - да си тръгне като необвързан мъж от имението на красивия гръцки остров Родос. Дали сюжетът ще се развие точно по този начин, предстои зрителите да разберат в следващите три месеца, предаде hotarena.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
10 коментара
Оооо, боже!

Оооо, боже!

29.02.2024 | 08:41

Защо си толкова не справедлив, само интернет и гедебоббббб, са на преден план, ужасссс и дк, жълти миризливи и гнусни пърдялници за море, хахаха,!

Отговори
1 0
ДядоСоки

ДядоСоки

28.02.2024 | 19:54

По заведенията хората коментираха, как децата на Светлана Гущерова, не са от Гущеров и че тя го е иСмамила и иСлъгала с цел, да се дУбере до парите и имуществото му. Нито едно от децата не е от Християн, а от нейни клиенти докато проститОрала преди да се омъжи за Гушеров които са я поръчвали. Тази лАжкиня и иСмамница много добре е успяла да го зЪблуди и иСлъже, че децата са от него с цел да се дУбере до имуществото и парите му, но дори и да успее да фЪлшифицира тестовете за бащинство тази хитра лисица, Гущеров не е проУст мъж и ще я изследва по друг начин и като разбере, че не е биологичния баща на децата, ще се разведе, ще и прибере всичко което и е дал и сама, ще си издържа чаветата, които е сътворила от различни мъже, а освен това, ще стане за рИзил от това кеото е напрвила и е иСмамила най-нЪгло човека. МАрлата Светлана излезна по доУлна и от Мара Отварачката която е подобна шЪрлатанка, но Гущеров като я разбра се разведе и и прибра всичко, а много скоро като се разведе и с другата иСманица и лАжкиня шЪрлатанката Светлана и ще и се наложи, пак да се предлага в каталог за проститОки както преди години, за да може да си издържа чаветата, които е изпАрдяла от различни мъже. Светлана доста години се е прикривала и е проститОирала и знае тънкостите на кОрвенските измами и за сега и минаха номерата, успя да оплете в мрежите си Гущеров, за да му ползва имуществото и парите покрай деца, които не са от него. Тая помярка ще стане за резил, като изхвърчи като тапа от дома на Гущеров барабар с чаветата, които е изпърдяла от различни мъже и като и прибере всичко, което и е дал и и спре издръжката на децата които са чужди не негови, ще Овисне много здраво. Тая мАрша като беше във Вип Брадър съквартирантите и не я усещяха, колко дУОлна и пУОдла кОрва е, и как играе роли на уж добра и свестна, ама вече маската и падна и само глОпаците биха се вързали на лАжите и иСмамите на това недоразОмение. Тая някой я е иСлъгал, че е хубава прилича на нЪстъпена жаба в лицето с кривУглед поглед на синдром на даун, без да се пУдиграваме и с плИшива Угромна глава с прикачена иСкуствена коса и къси кривИи крачета ужасТна е. Светлана е дУлнопробен боклук, но се прикрива и се преструва пред хората на това което никога няма да бъде, но ще си получи заслужето той Хриси, не е простак и така, ще я нЪгласи, че ще съжалява, че се е родила и го е иСмамила. А и като се разведе и и вземе всичко което и е дал и я иСхвърли заедно с многото чавета които е иСпърдяла от различни мъже, тази безработна проститОка ще Овисне и ще и се наложи, пак да се прикрива да проститОра за да се издържа нея и чаветата и и ще стане хептен за рИзил, а иначе е и дУОлна пУдмазвачка сеща се, как да му се пУдмазва за да го дой, ама повече номерата и няма да и минат.

Отговори
1 0
BIHTER ZIYAGIL

BIHTER ZIYAGIL

28.02.2024 | 01:20

youtube. com/watch?v=cf9zPaCS-9g

Отговори
0 0
СЛАВИ ТРИФОНОВ Е ПЕ ДЕРАСТ! ДО-ЛЕН!

СЛАВИ ТРИФОНОВ Е ПЕ ДЕРАСТ! ДО-ЛЕН!

28.02.2024 | 00:07

ЕДИНСТВЕНАТА МУ ЛЮБОФФ СА РОСЕН ПЕТРОВ И ТИК ВАТА! НЕ СИ ИЗМИСЛЯЙТЕ САПУНКИ! :)

Отговори
1 0
СЛАВИ ПЕ ДЕРАСТА

СЛАВИ ПЕ ДЕРАСТА

28.02.2024 | 00:13

.... И ДЪРТИЯ ПЕ ДЕРАСТ ЛЮБЕН ГОЦЕВ, КОЙТО СЕ ПРАВИ НА УМ РЕЛ, А СЕ УКРИВА В МОСКАЛСКИЯ МР Ъ СЕН КЕ НЕФ!

Отговори
1 0
СЛАВИ ПЕ ДЕРАСТА

СЛАВИ ПЕ ДЕРАСТА

28.02.2024 | 00:15

И АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ СЕ УКРИВА В МОСКАЛИЯТА!

Отговори
0 0
СЛАВИ ТРИФОНОВ Е ПЕ ДЕРАСТ! ДО-ЛЕН!

СЛАВИ ТРИФОНОВ Е ПЕ ДЕРАСТ! ДО-ЛЕН!

28.02.2024 | 00:04

НЯМА ДРУГА ГОЛЯМА ЛЮБОВ, ОСВЕН РОСЕН ПЕТРОВ И ТИК ВАТА! НЕ СИ ИЗМИСЛЯЙТЕ! :)

Отговори
0 0
А тати какво

А тати какво

27.02.2024 | 22:27

Е казал , смотльо марш във къщи не се прави на и..диот в това шоу.

Отговори
2 0
Ще си намери

Ще си намери

27.02.2024 | 22:20

Някой хубав мъж тогава . Че тези крокодили с който беше . Тя мъжката любов е стабилна .

Отговори
2 0
Този хубав!

Този хубав!

27.02.2024 | 21:24

Дайте го на лалка, бойка и одрязания език, да му правят мажас!

Отговори
2 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?