Следвайте ни

Новият любовник на Векилска я върнал от Брюксел

viber icon

Векилска е загърбила 12 000 лв. заплата в Брюксел, където живееше, заради нов млад мъж, който я върна обратно у нас.

Той бил 30-годишен левент, завършил в Лондон, с интерес в туристическия бизнес, пише „България днес”.

Именно покрай внезапно пламналата любов с него, Мариана решила отново да акостира в родината. „Никога парите не са били основния ми мотив в живота. Виж, личното щастие–да”, споделя още Векилска.

Бившата водеща, която напусна bTV заради престижна работа в Брюксел, се завърна в България, но причината за завръщането й не е телевизията. Това сподели тогава бившата водеща.

„Да, прибирам се в България. Бях за година в Белгия. Реших да се върна заради сина си Момчил. Дадох си сметка, че няма да е добре да липсвам от живота му 4 години. Много рядко се виждахме.

Не можех да се връщам толкова често, колкото си мислех. И той нямаше възможност да идва често. А е на 14 и много му липсвам. Беше много щастлив, когато разбра, че се връщам“, споделя Векилска пред столичен вестник.

„В Брюксел се адаптирах прекрасно. Имам и среда, и приятели. Работата ми беше много по-различна от тази в bTV и точно това ми хареса. Бях в преговорна група, която менажира корпоративни клиенти на неправителствената организация, в която работех. Но планът ми детето да живее и учи при мен нямаше изгледи да се осъществи.

Не съм решила как да продължа живота си от тук нататък. Сега го мисля. Телевизията я мога, но искам да довърша промяната, която започнах“, добави още Мариана, която засега няма намерение да се връща в bTV, където прекара близо 20 години, пише show.blitz.bg

Коментари (1)

Естет

Естет

13.07.2020 | 16:19

Поредната известна дама над 40 години с много по-младо гадже. Това е перфектната комбинация.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?