3906

Новият Ерген се оказа с неподозиран талант, вижте го СНИМКА

Новият Ерген се оказа с неподозиран талант. Макар че вече всички го смятат за стиснат и сухар, той реши да изненада дамите. Пее френски балади

 

Излезе снимка на новия ерген Александър Младенов. Този път той е хванат в действие на концерт на френската гимназия, където пее прочувствена балада.Под съпровода на китарата на негов съученик зеленият ерген удря високите ноти с огромна емоция. От ранна възраст светлината на прожекторите облива Алек, както предстои да му се случи и сега.

Снимката разкрива и още нещо освен музикалните наклонности на Ерген номер три. На нея ясно се вижда, че цветът на Алекс е бил много по-тъмен, отколкото е сега. Предполага се, че прическата на хубавеца най-вероятно е претърпяла промяна, като изсветляване на кичури. Това само ни говори, че Алек е суетен мъж, който обръща внимание не само на костюмите си, но и на малките детайли на своята външност, пише "България Днес“.

 

На друга снимка новия ерген, заедно с хора на гимназията, става ясно, че хубавецът е пял и там. Ръководителката на състава г-жа Ламбрини Джамджиева отказа коментар по темата. Тя е също учителят по музика в училището. Всеки сценичен талант е забелязан от нейните очи и уши и Алек не е подминат. Г-жа Джамджиева е горда с това, че неин ученик става известна личност. Преподавателката дори гледа изкъсо какво се случва в онлайн фенгрупите на новия ерген. Минали са почти 10 години от завършването на Алек, но явно учителката ясно си спомня неговото присъствие. Александър не е бил само талантлив певец, но и китарист. Бил е част от група, с която все още държи контакт, казват негови бивши съученици.

Известно е, че в междучасията и коридорите на столичната френска гимназия третият ерген се е закачал сериозно с момичетата, докато неизвестна засега съученичка укротява страстите му и двамата се сгаджосват. Тайната за много хора днес връзка продължава цели 9 години.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Е видях ме го вече

Е видях ме го вече

07.10.2023 | 13:04

Сега празноглавите чакат да го пуснат по тв и да се радват как блее . И след това ще избира кифли и КОРВИ . От грозни по грозни.

Отговори
1 0
Значи

Значи

06.10.2023 | 17:58

Ще прави френска любов на крокодилите в шоуто . Може и на екипа също.

Отговори
2 0
Фофи

Фофи

06.10.2023 | 21:37

Мислехме и той ще се прави на пианист

Отговори
2 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?