Следвайте ни

Новина за Близнаци, почивка за Козирог

viber icon

Овен

В момента се намирате на достатъчно сигурна позиция, за да си позволите да действате импулсивно. Не прекалявайте с експериментите на възможностите си. Имаме интересни идеи, но е добре е за момента да запазите ги за себе си и да не ги споделяте. Покана за среща ще ви изненада.

Телец

Днес се движете повече и ако е възможно, прекарайте деня извън дома си. Има някой около вас, който търси вниманието ви, но начинът, по който го прави, не ви харесва. Покажете му недоволството си, но не влизайте в конфликти. Ще се наложи да проведете сериозен разговор. 

Близнаци

Не оставяйте на очакванията на хората около вас да водят действията ви. Не трябва да се интересувате от тяхното мнение. Правете това, което ви доставя удоволствие. Ако имате нужда от съвет, обърнете се към най-близкия си човек. Ще получите интересна новина.

Рак

Днес отделете повече време на задачите, свързани с дома ви. Мисли за бъдещи планове и идеи ще ви разсейват от задълженията ви, но трябва да се фокусирате максимално, върху изпълнението им. Неочаквани гости ще объркат плановете ви, но ще се радвате на присъствието им.

Лъв

Днес прекарайте повече време със семейството си. Ще се озовете в ситуация, за която си мислите, че не сте подготвени. Запазете спокойствие и помислете внимателно как да действате. Ще знаете какво да правите, но може да имате нужда от съдействие. Отделете време за почивка.

Дева

Предстои ви сериозна делова среща. Всичко ще мине наред, стига да не говорите твърде много за себе си. Ще получите интересно предложение. Финансите ви са в добро състояние, но въпреки това, за следващите дни си направете бюджет, към който да се придържате.

Везни

Ще получите новина, която не би трябвало да знаете. Не разпространявайте информацията – може да се въвлечете в ненужни драми и интриги. Обърнете внимание на семейството си – то ще има нужда от помощта ви. Насладете се на спокойната и приятна вечер.

Скорпион

Най-бързият начин, по който може да придобиете повече увереност, е да пробвате нещо, което не сте правили досега. Излезте от зоната си на комфорт. Споделете случващото се с приятели и поискайте тяхното мнение. Имате нужда от развлечение. Очаква ви романтична вечер.

Стрелец

Ще се появи нова възможност за развитието ви. Не е нужно да взимате решение веднага. Дайте си колкото време ви е нужно, за да направите неоходимото проучване спокойно. Ако трябва, посъветвайте се с някой близък за плюсовете и минусите. Отделете време само за себе си.

Козирог

Днес ви е ден за почивка, така че се възползвайте максимално. Пътуване до недалечно място или разходка в планината ще ви освежат. Ще попаднете в неприятна ситуация и само бързите ви и хладнокръвни действия ще предотвратят проблем. Ще се почувствате горди от себе си.

Водолей

Скорошен компромис може да се окаже грешка. Изчакайте още малко, за да видите дали наистина има негативен ефект и тогава предприемете някакви действия. Ще се справите, но ще изпитате затруднения. Ако имате нужда от съвет, посъветвайте се с някого.

Риби

Обърнете внимание на здравословното си състояние. Вероятно не е толкова сериозно, колкото си мислите, но е добре да се консултирате със специалист. Разсейте се от притесненията си. Излезте с приятели и се забавлявайте – те ще ви помогнат да се отпуснете.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?