2374
Следвайте ни

Новина докара Софи Маринова почти до инфаркт, замесена е Лили Иванова

viber icon

Колоритът при Софи Маринова е нещо напълно естествено, при това - без тя изобщо да се старае да го докара. В гостуването си тази сутрин в "На кафе" тези думи намериха за пореден път своето потвърждение.

"От десетина дни съм много щастлива и радостна заради "Злато мое", побърза да се похвали поп фолк звездата, а новата й песен действително прави фурор, след като само в рамките на няколко дни достигна до над 1 милион гледания в You Tube.

"Песента е гръцка, по музика на Ставрос, на когото се обадихме, взехме правата, всичко е точно. Като пуснахме песента и няколко дни по-късно имаше над 1 милион гледания. Текстът на песента е на Дони Василева, с която работим от много време", поясни Софка.

Вече втора година сме в този коронавирус. Бях решила да не правя заради това нищо ново, но в един момент от цялото това седене вкъщи, реших, че трябва да се реша и да започна отново. Не може все от леглото до хладилника и обратно. В момента обаче няма къде да си представям песента, въпреки че имам много покани, защото всяка седмица излиза нова заповед и всяка е предпоследна. Страхувам се от живота.

Тъй като това лято Софи Маринова беше с колегите си Преслава и Константин на Малдивите, в ефир изпълнителката разкри за нещо много любопитно и доста комично от екзотичното си пътуване.

"Излизам една сутрин, направих си и кафенце. И решавам, че ще влизам във водата. Но понеже съм чувала от филмите, че има акули, взех да си фантазирам, да си ги представям и в един момент се завъртях сериозно и паднах... одрах си ръката, текна кръв, не е за говорене. Страшна страхливка съм (смее се), а в това време Коцето се печеше спокойно на плажа", разказа през смях Маринова.

Гостуването й при Гала нямаше как да мине и без препратка към участието в "Като две капки вода" миналата година, по-конкретно към едно нейно изпълнение на песен на голямата Лили Иванова. Щом чу за нея, Софка преля от вълнение.

"Много обичам Лили Иванова! Обожавам я! Като й чуя името и дъхът ми спира! Обожавам я! И като ми се падна Лили Иванова в "Като две капки вода", получих сърцебиене. На другия ден и тя ми се обади, просто настръхвам, бях много щастлива. Получих и подаръци - плакати, албум, плоча. Купих си грамофон, аз да мога да си пускам нейната плоча. Толкова чисто и хубаво звучи музиката от него", пише show.blitz.bg.

Коментари (5)

Рома

Рома

04.11.2021 | 20:34

Шокар момиче

Отговори
6 2
Лили

Лили

04.11.2021 | 13:47

Готина,естествена,добронамерена!Бъди здрава,Софи!

Отговори
14 2
Jon Bon Jovi

Jon Bon Jovi

04.11.2021 | 09:58

Cofi I remember you suck my big di..ck last summer. I remember and I can't forget I lick your pu..ssy. I need to do this again asap and then make love with you all day and all night

Отговори
1 5
Русенка

Русенка

04.11.2021 | 08:58

Прекрасна Софи Маринова!

Отговори
14 4
Геле

Геле

03.11.2021 | 21:16

Евалата Софче, че имаш толкова "детска" душа, че си винаги БЛАГОДАРНА и всичко си постига сама!!! Страхотна си! Продължавай все така! Успех, красавице!

Отговори
65 8

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?