71

Нови възможности за една зодия, пътешествие за друга

ОВЕН

Ден, предоставящ ви много нови възможности. Мнозина харесват и идеите ви, и подходът ви към целите. Ако ви е нужна подкрепа, ще я получите. Някои от вас ще се договорят за сътрудничество с хора, с големи възможности. Ще правите добро впечатление и най-добрите ви качества ще изпъкват.

ТЕЛЕЦ

Денят ще донесе интересни занимания и нови задачи. Няма да имате време за скука и стоене със скръстени ръце. Ще се наложи да се върнете към проблеми, които сте смятали, за решени отдавна. Старайте се да намерите подход към всеки от околните, така че да избегнете конфликти. 

БЛИЗНАЦИ

Не бързайте. Този ден е предимно за почивка. Може да посетите някакви развлекателни мероприятия и да видите интересни места. Към края на деня мнозина от вас ще са вдъхновени от нови идеи. Преди да започнете реализацията им, наберете достатъчно информация.

РАК

Сутринта е отлично време да довършите задачи, които са ви затруднявали или за които не ви е останало време. Отново ще изпитвате трудности, но този път няма да сте сами. До вас ще има хора, на които ще може да се доверите. Днес ще получите пари, но не бързайте да ги харчите.

ЛЪВ

Отлично време за общуване с хора, които искате да заинтригувате със своите идеи и планове. Ентусиазирани и уверени сте. Атмосферата е такава, че никой около вас не остава равнодушен. Някои от вас ще се запознаят с хора, които ще окажат голямо влияние върху по-нататъшното ви развитие.

ДЕВА

Ако не се дразните от дреболии, не нервничите и не се тревожите за глупости, денят няма да е лош. Природната ви деликатност ще ви помогне да не обидите никого и да съхраните добрите отношения с всички. Успехите на близък ви ще ви зарадват повече от вашите постижения.

ВЕЗНИ

Денят ще започне с неприятни моменти. Ще бъдете в конфликти както с близките си, така и с хората около вас. Хладнокръвието ще ви помогне да обърнете нещата в своя полза. Ще получите изгодно делово предложение. Обмислете внимателно плюсовете и минусите. Не е изключено и романтично увлечение.

СКОРПИОН

Склонността ви да преувеличавате нещата, днес ще ви създава доста трудности. Някои от вас ще са много сантиментални и това им пречи да взимат правилните решения. Не бързайте с изводите и не споделяйте необмислените си планове. Ще получите информация, която отдавна сте чакали. 

СТРЕЛЕЦ

Денят ви обещава запознанства и интересни срещи. Ще намерите и нови делови партньори. Интуицията ще ви подсказва, с кого и за какво си струва да говорите. По-късно, събития ще ви насочат към спонтанни действия с неясен изход. Влюбените ги чакат приятни изненади.

КОЗИРОГ

Днес мнозина от вас ще се притесняват за проблеми, касаещи близки хора. От вашата помощ ще се нуждаят тези, които са ви оказали услуги и са ви подкрепяли в трудни моменти. Парични приходи, ще ви дадат възможност да направите някои по-големи покупки.

ВОДОЛЕЙ

Благоприятен ден, но ще сте емоционално нестабилни. Настроението ви често ще се променя и това ще оказва негативно влияние върху работата и отношенията ви. Добре ще е, ако до вас има човек, способен да ви ободри и да повдигне настроението ви. Вечерта е по-добре да се усамотите и да помислите спокойно.

РИБИ

Днес е време за решителни действия. Няма какво да ви попречи да постигнете поставените си цели. Знаете към какво се стремите, няма да отвличате вниманието си с дреболии и няма да си губите времето напразно. Постарайте се да не се преуморявате, малка пауза за отдих няма да навреди.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?