Следвайте ни

Нови възможности и романтика за две зодии, напрегнат ден за други

viber icon

ОВЕН

Напрегнат ден, но успешен. За да решат някои сложни проблема, на мнозина от вас ще се наложи да си припомят знания, придобити отдавна. Не действайте сами – днес помощта ще ви е повече от необходима. Очаквайте срещи и запознанства, които ще играят важна роля в живота ви.

ТЕЛЕЦ

Пред вас се откриват нови възможности. Ако действайте решително, всичко ще се получи както трябва. Околните не винаги ще ви подкрепят. Това не трябва да ви притеснява, защото ще имате добри резултати, само ако работите самостоятелно. Смело поемайте рискове. Интуицията също ще ви помага.

БЛИЗНАЦИ

Хубав ден за общуване. Хора, с които преди често сте спорили, сега са готови да ви подкрепят и поддържат вашите идеи. Очаквайте парични постъпления. Не е изключено да ви върнат стари дългове или платят за отдавна свършена работа. Не бързайте да ги харчите. Помислете за дългосрочна инвестиция.

РАК

Прекрасно време да потърсите партньори. Споделяйте своите идеи така, че всеки да е готов да се включи в изпълнението им. Възможно е да получите делово предложение, което ще ви заинтригува. Не бързайте с отговора си. Не са изключени парични приходи от неочаквани места. 

ЛЪВ

Проведените днес делови разговори ще се окажат особено полезни. Те ще ви помогнат да разберете как да реши някои належащи проблеми. Денят е подходящ за романтични срещи, които ще ви донесат много приятни емоции. Мнозина от вас ще намерят начин да зарадват любимия човек.

ДЕВА

Днес ще имате проблеми със съсредоточаването. Ще ви разсейват безполезни занимания. При това рискувате да пропуснете нещо важно. Добре ще е, ако до вас има човек, който да ви подкрепя и да ви дава съвети. Очаквайте приятни срещи, на които ще имате възможност да обсъдите дългосрочни планове.

ВЕЗНИ

Не бързайте днес. Сутринта не е толкова благоприятна и не е подходящо време за важни занимания. Ще имате спор, който ще се превърне в кавга и доста ще изнерви обстановката. За щастие, позитивните тенденции ще се усилват и вие ще ставате все по-уверени. Вечерта е подходяща за семейни дела.

СКОРПИОН

Благоприятен ден без никакви поводи за тревоги и вълнения. Може да се заемете с нов проект. Отлично ще се справяте с най-различни задачи и бързо ще се ориентирате в материя, за която сте имали само бегла представа. Вашата искреност ще бъде оценена и ще получите необходимата ви подкрепа.

СТРЕЛЕЦ

Началото на деня ще е напрегнато и затова отложете по-важните дела. Днес заложете на рутинните задачи и не поемайте рискове. Бъдете внимателни и с парите – избягвайте съмнителните сделки. Не са изключени и срещи със стари познати, от които дълго време не сте имали новини.

КОЗИРОГ

Днес може да обсъждате всякакви важни въпроси, без опасения, че ще възникнат сериозни разногласия. Някои от вас ще намерят доста влиятелни партньори. Денят е подходящ за решаване на финансови въпроси. Вероятни са успешни покупки и изгодни сделки, може да ви върнат и стар дълг.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще ви бъде трудно да се съсредоточавате. Налага се да мислите за много неща едновременно. Ще ви въде трудно, но ще се справите. Не бързайте с взимането на решения по важни въпроси. Трябва ви време, за да обмислите всичко внимателно. Смяна на обстановката ще ви бъде от полза.

РИБИ

Днес имате шанс да завършите нещо, започнато отдавна. Ще имате постигнете добри резултати, дори и обстоятелствата да не са добри. Ще получите и подкрепата, от която се нуждаете. Парични постъпления, макар и малки, но навременни, ще ви позволят да направите някои по-големи покупки.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?