1939

Нови скандални разкрития от брака на Чарлз и Даяна шокираха света

Животът на кралските особи е труден. Нито доброто, нито лошото могат да останат скрити за дълъг период от време, защото навсякъде има любопитни очи и новият крал на Великобритания скоро ще си изпати от този факт

На 8 ноември предстои да излезе книгата „Кралят: Животът на Чарлз III“. В нея Кристофър Андерсен споделя пикантни подробности от семейния живот на Чарлз и Даяна. Според авторът отношенията между съпрузите били толкова обтегнати, че охранителите им били сериозно притеснени да не се наранят един друг, пише elle.bg.

Андерсен описва епизод, в който Даяна преследвала съпруга си „по коридорите, нагоре по стълбите и от стая в стая Хайгроув Хаус и крещяла „Защо не спиш с мен?“. Според запознати бъдещият крал спрял всякакъв интимен контакт със съпругата си след раждането на сина им Хари през 1984 г. и Даяна отчаяно се опитвала да разбере на какво се дължи това.

В отговот Чарлз подметнал саркастично: „Не знам, скъпа. Мисля, че може да съм гей.“

В книгата се твърди, че по време на един от поредните скандали Чарлз настоял жена му да се отнася към него с полагащото му се уважение.

"Знаеш ли кой съм аз?“ попитал я той. „Даяна отговорила, че той е „шибано животно“, пише Андерсен. „Ти никога няма да бъдеш крал!“, извикала тя. „Уилям ще наследи майка ти. Ще се погрижа за това."

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Чарлс

Чарлс

04.11.2022 | 08:32

не става за нищо, обаче Даяна си беше куч.ка и рижавия глупак Хари е извънбрачен - всеки го знае.

Отговори
3 3

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?