3906

Нови разкрития от кралския иконом за поразените от рак Кейт и Чарлз: Какво се случва зад вратите на двореца СНИМКИ

 

Нови разкрития от кралския иконом за поразените от рак Кейт и Чарлз. Служителят издаде какво се случва зад вратите на двореца

Последните месеци, а и идните, със сигурност са труден момент за британското кралско семейство. Всичко започна когато крал Чарлз III публично разкри здравословната си битка в началото на февруари.

 

 

Наскоро неговата „любима снаха“ Кейт, принцесата на Уелс, сподели собствената си диагноза в безпрецедентно видео.

Поради факта, че и двамата видни и обичани служители на „фирмата“ в момента са на лечение, членовете на кралското семейство бяха принудени да претърпят сериозни кадрови промени.

Зад затворени врати нещата са малко объркващи“, каза Грант Харолд, който е бил иконом на Чарлз цели седем години.

 

„Очевидно кралят се опитва да се оправи бързо, това ще бъде фокусът му в следващите месеци“, сподели Харолд, цитиран от New York Post.

„Мисля, че би било много разочароващо за Чарлз, че не може да работи толкова усърдно, мога да го повярвам – знам какъв е, той е работохолик. Сигурен съм, че ще бъде трудно“, допълни бившият кралски иконом.

„Тъй като кралят и принцесата на Уелс са извън строя монархията вече работи с 50% капацитет“, допълни Харолд.

 

„Въпреки че имате всички останали кралски особи, не е същото. Мога да си представя, че зад затворени врати това е нещо като кошмар за самата „фирма“. Лицето на монархията в момента не е това, което трябва да бъде“, заключи той.

Докато кралското семейство е изправено пред безпрецедентно предизвикателство, общите здравословни проблеми на Чарлз и Кейт допълнително заздравиха връзката им зад затворени врати“, допълни Харолд. 

 

След пускането на видеото на Кейт, в което тя сподели, че е диагностицирана с рак, Чарлз публично изрази гордостта си от принцесата на Уелс за нейната смелост да говори за своето здравословно състояние.

Говорител на Бъкингамския дворец каза, че кралят е „толкова горд с Катрин за нейната смелост да говори така, както го направи“ и е „поддържал близък контакт с любимата си снаха през последните седмици“, след като прекараха време заедно в болница през януари .

 

Известно е, че Чарлз невероятно обича Кейт и е решен да подкрепя лично двойката, която в момента е на великденските празници с трите си малки деца, Джордж, Шарлот и Луис.

„Честно казано сега кралят се обажда всеки ден на Кейт и съпруга й принц Уилям, за да провери и да се увери, че снаха му е добре“, каза приятел на семейството пред Vanity Fair.

 

Нещо повече - крал Чарлз III „подкрепи на 100 процента“ безпрецедентното видео обръщение на Кейт към нацията, в което тя говори за битката си с рака. „Тя винаги е имала близки отношения с Чарлз, но това ги сближи много повече“, каза приятел на семейството пред изданието.

„Чарлз обожава Кейт и изпитва голямо уважение към нея и към смелостта, която показа през всичко това. Той я подкрепи напълно, докато записваше съобщението. 

 

Той беше насърчен от многото съобщения за подкрепа, които получи, и знаеше, че Кейт ще получи същата подкрепа от обществеността“, допълва приятелят на Кейт и Уилям.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?