1553

Нови приятелства за Водолеите, тежък ден за Раците

Нека хороскопът на "Марица" донесе много късмет през новата седмица!

ОВЕН

Бързо ще се справите със сложни казуси. Струва си да се заемете с тях възможно най-рано, защото именно сутринта подкрепата на звездите ще бъде особено забележима. Със сигурност ще има хора, които са готови да ви помогнат, да споделят опита си или да предложат как е най-добре да постъпите.

ТЕЛЕЦ

Запазете спокойствие, независимо какво се случва около вас. Това ще бъде достатъчно, за да избегнете трудности и неприятности, както и разгорещени спорове, които могат да развалят отношенията с другите. Опитайте се да не бързате. По-късно се наслаждавате на далновидността, проявена днес.

БЛИЗНАЦИ

Не приемайте на сериозно недоразуменията, които могат да възникнат в началото на деня. Разбирането с другите в този момент ще бъде трудно, но не трябва да се поддавате на провокации. Намерете начин да туширате напрежението. Ще се появят добри идеи за работа и ще може да започнете да ги изпълнявате.

РАК

Денят ще е натоварен. Ситуацията ще изисква да сте предпазливи и внимателно да обмисляте стъпките си. Решенията, взети набързо, едва ли ще бъдат правилни. Ако се опитате незабавно да приложите всички идеи, които са се появили, по-късно може да съжалявате.

ЛЪВ

Денят е подходящ за бизнес комуникация и срещи с хора, които бихте искали да видите като свои съюзници. Ще бъде лесно да ги привлечете на своя страна. Дори тези, от които изобщо не сте го очаквали, могат да подкрепят вашите идеи. Вероятни са предложения за сътрудничество или нова работа.

ДЕВА

Денят ще бъде много наситен с емоции и ползотворен. Ще се захванете с нещата, които отдавна сте отлагали, и бързо ще постигнете успех с тях. Понякога ще трябва да решите няколко проблема наведнъж, но няма да изпуснете нищо от поглед. Ако имате нужда от помощ, няма да е трудно да я получите.

ВЕЗНИ

Денят е идеален за предприемане на нещо ново и за поемане на инициатива в бизнеса. Ще направите свършите работа и няма да ви отнеме много време, за да разрешите някои трудни проблеми. Денят е подходящ за учене - бързо ще постигнете първите успехи, но ще разберете и какво ви е трудно.

СКОРПИОН

Денят е подходящ за сериозни дела. Може да не успеете да ги приключите днес, но разполагате с достатъчно време затова. Важно е да не губите време за дреболии и да не се разсейвате. Вслушайте се в интуицията си - тя ще ви подскаже как да действате най-добре. Бъдете по-внимателни във всичко, свързано с парите.

СТРЕЛЕЦ

Бъди внимателни. Това не е най-лекият ден, но няма да допуснете сериозни грешки, ако не бързате. Бъдете особено внимателни, когато става въпрос за пари. По-добре избягвайте ненужните разходи и не купувайте неща, от които не се нуждаете. Възможни са необичайни срещи, които ще ви направят силно впечатление.

КОЗИРОГ

Денят ще е много благоприятен за общуване. Лесно ще се разбирате с хората и ще направите добро впечатление на тези, които срещате за първи път. Много от вас ще успеят да се помирят с тези, с които са в конфликт. Личните отношения, които са били напрегнати, ще станат по-хармонични.

ВОДОЛЕЙ

Денят ще е богат и интересен. Ако не губите време, ще направите много полезни неща за себе си и за другите. Ще успеете да намерите общ език с тези, с които не сте се разбирали преди. Възможно е да имате нови съюзници, които на по-късен етап ще станат ваши истински приятели.

РИБИ

Ще упорствате и ще постигнете това, към което отдавна се стремите. Ще успеете да решите проблеми и да се справите с това, което другите не са успели да направят. Деловите преговори могат да бъдат по-напрегнати, отколкото сте очаквали, но въпреки това ще завършат по най-благоприятния начин.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?