1553

Новата седмица носи як късмет на тези 4 зодии

БЛИЗНАЦИ

Тази седмица е пълна с финансов успех и експертни ходове, направени от ваша страна. Ще откриете, че се смеете вътрешно много пъти, докато заобикаляте очакванията на колегите си при изкачването си до върха. Шегата е за тяхна сметка, тъй като имате по-добри неща за правене, отколкото да се занимавате с тях. Каквото и да сте направили, за да насочите всички очи към вас, със сигурност е нещо, което ги кара да ви ревнуват.

ЛЪВ

Вие и вашият човек ще се съсредоточите върху това да "правите неща" тази седмица, вместо да говорите, планирате или решавате. Ще поемете цялата работа от всичко, като просто преминете към действие. Вие и вашият партньор не се нуждаете от разрешение, нито пък се нуждаете от одобрение за това, което се каните да направите или да кажете „да“.

Всичко, което се знае, е, че тази седмица ще се окаже по-печеливша, отколкото сте очаквали, и въпреки че ретроградността ще се промъкне тук или там, за да настъпи рутината ви, тя нищо няма да развали. Всичко, което трябва да очаквате с нетърпение тази седмица, е успех след успех.

РАК

Чувствате се отпуснати, сякаш по някакъв начин сте се извадили от уравнението; вие сте станали наблюдател, а не участник и това не ви се струва добре с течение на времето. Мислехте, че приемането може да е начинът, по който да се справите, но всичко, което ви носи, е усещането за остаряване, което от своя страна ви прави депресирани. Именно там идва мощният Овен, за да наруши будния ви сън. Не е позволено да спите, Рак. Тази седмица идва като гангстер и ви събужда от ступора ви, насочвайки ви към действие. Пригответе се да се движите отново, Рак. Тази игра не е приключила.

КОЗИРОГ

Днешната енергия ще ви доближи още повече до онези мечти, които сте имали за себе си и живота си. Полагате много усилия, за да направите различни избори в текущата глава, в която се намирате. Помислете за това, което изглежда не работи, независимо какво правите или как може да растете. Независимо дали това е във връзка с вашата работа или енергийна промяна в някоя ваша връзка.  

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?