Следвайте ни

Новата Мис България скандализира с тези СНИМКИ 18+

На Радинела Чушева изобщо не й пукало от хейта

viber icon

Избраната за Мис България 2019 Радинела Чушева имала мераци да си хване футболист за гадже. Разкритието направиха за Блиц хора от столичния хайлайф, които често попадат в обща компания с новата уж най-красива българка. 

"Постигна целта си - да стане известна. Точно към това се стремеше, а сега нищо чудно да изпълни и следващото си желание - да си хване футболист за гадже. Такива мераци, сподели го на всеослушание", разказаха информаторите ни.

Изборът на Чушева за Мис България 2019 предизвика голяма полемика. Мнозинството отчита, че е имало далеч по-красиви кандидатки за короната, но странно защо журито се спира точно на нея...

23-годишната Радинела, която е студентка по журналистика в УНСС, изобщо не се трогвала от масовото неодобрение. Гледала с насмешка на хейта по неин адрес. 

Чушева понася критики най-вече заради прекомерното увеличение на устните й. Редовният телевизионен зрител пък я помни като адреналинка в предаването на "Господари на ефира", където все още не се беше тунинговала. Като малка новата Мис България е тренирала художествена гимнастика.

В социалните мрежи продължават да я критикуват, като най-новото е плъзналият колаж, показващ разлика от земята до небето между нашата миска и Мис България:

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?