Следвайте ни

Новата Мис България аплодира медиците

viber icon

Под знака на коронавируса премина тазгодишното издание на конкурса „Мис България“. Събитието събра 15 от най-красивите българки в столичен клуб, където се спазваха всички мерки за безопасност, свързани с пандемията. Гости, жури и дори претендентки за голямата титла се появиха на терен с лични предпазни средства, пише вестник "Монитор".

Именно „турът на надеждата“ с маски бе сред най-впечатляващите, като всяка една от хубавиците бе съчетала „аксесоара“ с балния си тоалет.

COVID-19 беляза не само визията, но и същината на конкурса, а триумфиралата с голямата корона Венцислава Тафкова не пропусна да аплодира от сцената медиците, които ежедневно водят битката с новия вирус на първа линия. Тя се занимава с мода от много години и в момента е студент по „Туризъм” в Нов български университет.

21-годишната красавица, родом от Асеновград, даде първото си интервю след конкурса в студиото на "Здравей България" по NOVA.

Много съм развълнувана и щастлива. За себе си мога да кажа, че се занимавам с мода от много години. Явявала съм се и на други конкурси. Реших да се кандидатирам и за този, за да не изпускам възможността”, сподели „Мис България 2020”.

По повод на нападките срещу нея тя заяви, че в България всички са свикнали да критикуват красивите жени. „Не знам защо ме нападат, явно е тенденция. Нямам корекции, освен на устните. На 20 години смятам, че не е нужно да си правя. Не съм против тях, ако са в някакви граници”, добави Тафкова.

Каузата за превенция тормоза над деца е тази, която тя иска да популяризира чрез титлата си. Агресията между тях си обяснява с това, че злобата е обхванала дори най-малките.

„Защитавала съм такива деца, затова и не съм била харесвана от учителите. Била съм бунтар и съм заставала зад правдата”, сподели още „Мис България”.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?