1553

Новата изгора на Кание Уест e вулгарно копие на Ким Кардашиян СНИМКИ

Съпругата на американския рапър Бианка Ченсори прикова вниманието на публиката по нов начин. Преди броени дни тя отново попадна в обективите на папараците, докато се разхождаше със съпруга си в Италия.

Архитектката и дизайнерката на марката Yeezy носеше разголен ансамбъл от прозрачен топ и клин, съчетан с бели обувки Ferragamo. Този тоалет напомни на мнозина облеклото, с който бившата съпруга на рапъра Ким Кардашян се появи през 2021 г., малко преди да се раздели с него.

Това не е първият път, когато интернет публиката забелязва приликите между бившите и настоящите съпруги на Кание.  За факта, че Бианка Ченсори копира Ким Кардашиян, започна да се говори, след като тя неочаквано боядиса косата си в черно в началото на август. Това обаче не е единствената причина снимките на Бианка да предизвикват бурни дискусии в мрежата. Въпросът е, че мнозина ги намират за твърде откровени. Италианците в социалните мрежи масово се оплакват от "вулгарния" вид на Чензори и дори настояват тя да напусне страната.

Трябва да се отбележи, че Кание на съвместни снимки със съпругата си най-често изглежда така, сякаш е смесил сезоните. Например на последните снимки, той е едва се разпознава заради многото дрехи, включително зимно палто и шал, покриващ лицето му. Наскоро експерти определиха желанието на Кание Уест да промени стила и външния вид на партньорките си за признак на нарцисизъм и нездравословно поведение. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?