Следвайте ни

Нова сапунка с турска хубавица тръгва през януари

viber icon

Родните почитатели на турската актриса Хазар Кая ще могат да плакнат очи по нея още през януари. Хубавицата, която придоби световна слава с ролите си в "Забранения плод" и "Огледален свят" се завръща с новия сериала "Нашара история". 

Сапунката стартира на 11 януари (понеделник) в ефира на Diema Family. Епизодите ще се въртят всяка делнична вечер от 21:00 до 22:00 ч., а партньор на Кая ще бъде Бурак Дениз ("Любовта не разбира от думи", "Кварталът на богатите").

Сериалът разказва за живота на бедно истанбулско семейство. Филиз (Хазал Кая) - най-голямото дъщеря в семейството, посвещава живота си възпитанието на по-малките си братя и сестри, след като майка им ги напуска, а баща им се отдава на алкохола. Рахмет е най-голям от братята си, той завършва училище и предстои да кандидатства в университет. Хикмет е тайно влюбен в забранено за него момиче, а Кираз е добросъвестната и нежна. Фикрет е този, който мисли единствено за себе си, а най-малкият от всички е Исмет. Един ден Филиз среща Баръш (Бурак Дениз) и двамата се влюбват един в друг. Разбира се, те не подозират колко изпитания им е приготвил животът и колко прегради ще трябва да преодолеят, за да останат заедно.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?