2374

Нова рокада в bTV: Братът на Ани Цолова взе стола на друг известен водещ

Нова рокада бе обявен днес в сутрешния блок на БТВ. Както е известно, титулярният водещ Златимир Йочев отсъства от известно време, тъй като излезе в заслужен годишен отпуск. На негово място като лице на „Тази сутрин“ в понеделник влезе Иван Георгиев, който работи в медията от 17 години. Той обаче е отзован в „Новините“ от 15 август и така на стола му ще седне друг човек, пише vihrogon.bg.

Става дума за Стоян Георгиев.

„Използвам момента да обявя на нашите зрители, че за мен беше изключително удоволствие да бъда част от екипа на „Тази сутрин“ през изминалата седмица. Връщам се в новините от понеделник. И заради факта, че преди почти около 17 години професионалния ми път започна в редиците на сутрешния блок на БТВ, ще кажа, че старата любов ръжда не хваща. Следващата седмица щафетата поема Стоян Георгиев“, каза на изпроводяк съфамилникът му Иван.

Любопитното за Стоян Георгиев е, че е брат на дългогодишната водеща Анна Цолова. Тя също работи в БТВ, а след това заедно с Виктор Николаев се премести в „Нова телевизия“. Преди известно време бе свалена от ефир, а след това обяви, че няма да се връща в телевизионната журналистика.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?