Следвайте ни

Нова работа, добри новини и любов за тези 4 зодии

viber icon

Лятото свършва, но не и за тези 4 зодии, които ще се радват на небивал късмет и рогът на изобилието ще се изсипе върху тях.

БЛИЗНАЦИ

Може да се смаете до края на тази седмица, защото не само ще се справите добре във всичките си начинания, но също така ще получите някои невероятни новини свързани с нова работа. Ако сте имали интервю скоро, очаквайте добрите новини още днес. Не е нужно да се притеснявате, просто се дръжте здраво и изчакайте.

ДЕВА

Добра новина идва в първите дни на седмицата свързана със здравето на девите. Изглежда, че сте в по-добра форма, отколкото си мислехте. Може би наскоро сте преминали през здравна криза - притеснени сте и малко депресирани от това, но новата седмица се появява и оправя нещата отново.

РИБИ

Вие работите с трансформиращ сила и въпреки че този вид енергия може да се усети изтощителна, за вас тя действа като филтър. Под това се има предвид, че ако нещо не работи за вас или във ваша полза, то тази седмица ви заобикаля. Това означава, че всяка лоша новина или негатив просто няма да ви докоснат за разлика от добрите новини, които просто ще се излеят върху вас.

ЛЪВ

Усещате изненадващо голям прилив на енергия тази седмица и сте способни на всичко. Работата ви потръгва, както отдавна не се е случвало, а личните ви отношения поемат в посока, за която никога не сте си мечтали дори. Не изпускайте тази седмица от поглед и дръжте юздите, защото хубавите неща през нея, ще са ключови за времето напред!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?