Следвайте ни

Нова любов: Щерката на Гала гушка дебелия Пешо СНИМКА

viber icon

Щерката на Гала - Мари, има нова любо, която мърка, мързелива е и доволно дебела. Снимка на симпатичен котарак на име Пешо в профила на чаровната брюнетка потвърждава това.

Мари намира Пешо в окаяно състояние след нанесен жесток побой от човек. Наложило се да му вадят оперативно сачма от главата. За щастие, котаракът вече има не само нов живот, но и нов дом и семейство. Благодарение на Мари Пешо изглежда много добре и личи, че е обгрижван.

"Когато го прибрахме, беше пребит жестоко от човек и му извадиха оперативно сачма от главата. За щастие сега е здрав, дебел и си има дом, в който е много обичан", пише с вълнение Мари в социалните мрежи.

Коментари (3)

Пешо

Пешо

28.03.2021 | 17:14

И аз съм Пешо , но не съм дебел ... Мене кога ? Хахахааа !

Отговори
3 2
Галя

Галя

28.03.2021 | 12:46

Пак ли с тея ни занимавате? Видяхме на щерката голия за.дн.ик. Видяхме как мама Гала къпи съпруга си. Видяхме новото возило на "заслужилата" щерка. Какво още? Май ви свършиха материалите. Не.кадър.ни.ци.

Отговори
6 5
Само

Само

28.03.2021 | 10:17

за тях мислим . За никой друг . На тях други сачми трябва да им вадят от главите - манията за слава , известност и постоянното изпъкване в медиите и социалните мрежи . Като ,че ли нямаме таланти в България , които заслужават внимание !?

Отговори
7 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?