Следвайте ни

Нова любов очаква 4 зодии в седмицата 5-9 ЮЛИ

viber icon

Лятото всички сме настроени на романтична вълна, но тази седмица звездите предричат интересни любовни изненади за тези 4 зодии:


Близнаци

Вашето каменно лице е лицето, с което по принцип се разхождате, но звездите тази седмица може лесно да разбият тази защитна стена и онова което сте пазили за себе си през цялото време, Близнаци. Преди да сте се усетили, ще сте се открили пред вашия любовен интерес и без дори да очаквате той вероятно ще се влюби до уши в искреността ви.

Лъв

Обмисляте следващия си ход? Може би сте обмислили следващото си романтично начинание, но в същото време се чувствате уплашени от неизвестното. Време е да се освободите от притесненията и да прегърнете изживяването от това пътуване, защото срещу вас стои някой много специален за бъдещето ви.

Везни

Падате си по някого от вашата група приятели, Везни? Това може и да не е приятел на приятел, а може би е някой, който ви е хванал окото в социалните мрежи. Така или иначе планетите ви вещаят, че няма как да избегнете революцията, която предстои да се случи във вашия любовен живот. Хаотично? Може би. Но със сигурност успешно и положително!

Риби

Показвате свободно чувствата си? Определено! Така или иначе вашите обожатели не биха приели нищо друго. Междувременно планетите не само ще ви помогнат да видите в правилната посока към романтиката, но и ще ви помогнат да се освободите от ограниченията, които поддържате към любовния си живот, който до този момент е неподвижен. От тази седмица, вече не е, пише actualno.com.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?