Следвайте ни

Нова женска драма разтърсва ефира

viber icon

Нова драма в ефира! Разделени от предателство, две сестри - Надежда (Анастасия Лютова) и Вера (Вера Йорданова), ще се опитат да се преборят за любовта на младото момиче, което и двете приемат за своя дъщеря - Радост (Климентина Фърцова). С тази заплетена сюжетна линия ще стартира новият сериал на бТВ - "Белези".

Поредицата ще изследва съдбите на персонажи от широк възрастов спектър и ще преплита в себе си вечните теми за родителство, любов, предателство и съдбовна предопределеност. Локациите в епизодите са реални места, което засилва автентичността на историята, а за засилването на емоционалния заряд екипът зад "Белези" ще разчита и на авторска музика, създадена специално за проекта.

Освен Лютова, Йорданова и Фърцова, в актьорския състав влизат още Пенко Господинов, Валентин Ганев, Ирен Кривошиева, Стоян Радев, Албена Колева, Ирина Атанасова, Иво Аръков, Виттория Николова, Балена Ланджева и др. Режисьори на сериала са Драго Шолев, Станислав Тодоров-Роги, Петър Крумов и Виктор Чучков-син.

Сериалът ще дебютира на малкия екран още в понеделник, 22 февруари, от 21 ч. Първият сезон на "Белези" е състои от 14 епизода.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай