1939

Нова бомба: Няма да повярвате какво е направил Благой Георгиев за Поли

Благой Георгиев не спира да хвурля бомби с решенията си през последната една година, а последната му хрумка изненада феновете, които се питат Поли ли е причината за метаморфозите му

Бившият футболист отвори СПА център в столичния квартал „Хладилника”. Бившият на Златка Райкова се занимава от няколко месеца с бизнеса, който се надява да му донесе стабилни доходи. Благой често качва сторита как разпуска в СПА центъра, но не афишира, че е негова собственост.

Един класически 60 минутен масаж струва 80 лв, а час ползване на сауна, парна баня и басейн е 20 лв. Не е невъзможно Поли да е насочила Благо към уелнес бизнеса, защото родителите й стопанисват луксозен семеен хотел във Велинград, пише "Уикенд". Именно там се състоя сватбата на младите, която бе в началото на лятото.

Преди години Благо стартира спортна академия, в която вложи доста средства, и въпреки че е в неговия бранш, не успя да се справи и затъна в дългове. Сега Георгиев е категоричен, че ще преуспее с новото си начинание. Дали за този му бизнес няма ударено рамо и от родителите на актуалната му булка, питат се в средите.
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?