Следвайте ни

Нов обрат в скандала с Карбовски: Мегз крие тайни козове

viber icon

Мартин Карбовски още не е завел дело срещу дизайнерката Мегз, съобщи самата тя в социалните мрежи.

Преди няколко седмици Каканашева обвини журналиста, че искал секс от нея и други плеймейтки в замяна на ефирно време в тв предаването си. Карбовски бе категоричен, че ще съди Каканашева и всеки друг който разпространява подобни версии по негов адрес.

„Към момента не съм получила призовка за дело от него, ако пристигне е добре дошла, чакам да видя какво ще се случи", споделя пред „България Днес“ дизайнерката.

Тя също има желание да седи Карбовски и твърди, че е събрала редица доказателства срещу журналиста, които да представи в съда. Част от чатовете Mегз вече показа в социалната мрежа, но твърди, че крие още козове в ръкава си. Делото няма да бъде заведено от само от Мегз, а и от други популярни личности, за които Карбовски разпространявал информации, които не отговарят на истината".

"Няма да коментирам нищо по тема дело, защото това ще му даде някаква информация, но както казах, моето дело няма да е самостоятелно заведено, а с други хора“, разкрива още Mегз.

На страната на дизайнерката са редица плеймейтки.  Две от най-популярните - Михаела Тодорова и Нора Недкова вече взеха страната на Каканашева. "Има и други момичета, които не искат да се шуми около имената им. Не знам дали ще имат смелостта да си признаят за това какво им е говорил и заплашвал", каза още Mегз.

"България Днес“ потърси за коментар и Мартин Карбовски, ала журналистът  не отговаряше на мобилния си телефон.
 
 
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (12)

Йоко оно

Йоко оно

03.12.2020 | 13:25

Тая Раковска селска кранта 1.20м се е взела много на сериозно. Цяло лято "духа" без пари на Слънчака на разни селяци. Сетила се да иска пари от Карбовски. Само че той не знаел... Я марш при католиците!

Отговори
2 0
Селянин

Селянин

03.12.2020 | 08:48

Голям наш артист беше казал: На такива в наше село им викаха МАСТИИ.

Отговори
2 0
Трафик

Трафик

02.12.2020 | 23:06

Марина, извине те ме тези са твари не "личности" личност е значим човек... Тези са твари... Ами Ме гъзъ. Ще духаш и отгоре.... Това е Карбовски който на истина е "личност" а ти си духалка... Това е... Другото което е важно за теб ти си псталогична селска лъжкиня, ментърджийка, измамници, да лъжеш застраховател, ти си едно селско семпло момиче... Карбовски е висока топка за теб... Успокой се приберете се като никому не нужни версии заедно с тези пача. ври мейтките.... Някой да те е бутал на сила при Карбовски...???!! Не!!! Ами ще духаш... Иначе на село при Тончев... Да му рониш селския кочан...

Отговори
6 0
Живот ли бе да го опишеш

Живот ли бе да го опишеш

02.12.2020 | 22:43

Разровиш ли го Мег ъзъ ще мирише, и мънички Карбовчета навярно ще излизат

Отговори
4 1
Нннннннн

Нннннннн

02.12.2020 | 21:06

Гарга Каканашева за да се шуми около нея е готова ортак с дявола да стане. Сигурно и Карбовски не е цвете за мирисане,но не е изпаднал толкова,че от Мигленка да си иска. Не знам само кога и от кого ще бъде прецакана Мегзз ??

Отговори
2 0
Зизи Топ

Зизи Топ

02.12.2020 | 19:35

Луда мания за известност. Пълнеж на медиите с "новини", които сами по себе си са трагичен сеир.

Отговори
2 0
Батко ти

Батко ти

02.12.2020 | 19:29

Боклука запалиш ли го,почва да пуши

Отговори
4 0
Азаз

Азаз

02.12.2020 | 17:54

Считам тази история за неистинска и изфабрикувана.

Отговори
6 1
Терминатор

Терминатор

02.12.2020 | 17:23

Тая духалка е дизайнер, колкото аз съм Папата

Отговори
12 1
Росица

Росица

02.12.2020 | 16:58

Тези момичета за друго не стават :) Като остареят и това няма да им искат

Отговори
16 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?