Следвайте ни

Нострадамус за 2021 година: Земята е пред гибел!

viber icon

Предсказанията на Нострадамус за 2021 г. вече са дешифрирани и изумяват света.

Според тях мощен трус ще унищожи Калифорния през 2021 г. Пророкът прогнозира, че голямо земетресение ще удари Новия свят („западните земи“), а Калифорния е логично място, където може да се случи. Според астролозите стихът „Меркурий в Стрелец, Сатурн избледнява“ сочи към следващата дата, когато планетите Марс и Сатурн ще бъдат в това положение на небето – 25 ноември 2021 г. Ясновидецът предвижда още, че папа Франциск ще има ключова роля в обръщането на хората към църквата. Независимо колко време той ще остане начело на католиците, зад себе си ще остави милостиво и впечатляващо наследство. Църквата ще се превърне в „спасителна лодка“ за все повече и повече народ.

Нострадамус прогнозира още, че първите признаци на края на света ще бъдат глад, земетресения, различни болести и епидемии, които ще се случват по-често. Пандемията от коронавирус от 2020 г. представлява началото на поредица от неблагоприятни събития, които ще засегнат световното население. Катастрофа с огромни размери ще ни върне назад в историята и голяма част от световното население няма да може да преодолее това проклятие. 2021 г. ще бъде доста значима по отношение на големите глобални събития, пише още в заветите на пророка. Ще се случат мощни слънчеви бури, които могат да причинят големи щети на Земята. Предполага се, че Нострадамус е предупредил: „Ще видим как водата се издига и земята пада под нея“.

Тогава вредните ефекти от климатичните промени ще доведат до много войни и конфликти, тъй като светът ще се бори за ресурси и ще последва масова миграция. „Камилата“ от пророчествата на Нострадамус е символ на арабското население, което се разпростира в цяла Европа. Все още не е ясно дали през 2021 г. ще има нова вълна от емигранти, или пък демографските прогнози за ниска европейска раждаемост и множество бежанци ще са катализаторът на тази промяна. Американските войници ще бъдат първите роботизирани хора, поне на мозъчно ниво, за да спасят човешката раса. Имплантиран чип трябва да ни предложи необходимия цифров интелект, за да преминем отвъд границите на биологията, тълкуват специалистите повелите на гадателя. „В небето човек вижда огън и дълга следа от искри“, пише още Нострадамус.

Това може да се разбира като идващи природни стихии, но други интерпретации на този катрен твърдят, че той се отнася до голям астероид, който ще удари Земята. След като влезе в земната атмосфера, астероидът ще се нагрее, появявайки се на небето като голям огън. В действителност НАСА обяви, че има съвсем реална опасност огромен астероид, наречен 2009 KF1, да удари Земята на 6 май 2021 г. според изчисления, пише pik.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Анонимус

Анонимус

02.12.2020 | 23:34

Еее най-накрая изцеление

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?