Следвайте ни

Нострадамус с отчайващо предсказание! Ето кога чак свършва пандемията

viber icon

Френският астролог Нострадамус е предсказал нещо, подобно на коронавируса и е предрекъл, че спасението ще дойде през 2024 година.

Това е било записано в един от неговите трудове, съобщава Politeka.

По-рано учените заявиха, че коронавирусът за първи път се е появил на пазара за животни и морски продукти в Ухан, а в едно от предсказанието на Нострадамус за коронавируса пише за "риба, която живее във водата и на земята".

"Риба, която живее във водата и на земята ще бъде изхвърлена на брега с огромна вълна. Формата на тази риба е странна, привлекателна, но и същевременно ужасяваща. Скоро от морето към стените на града ще заприиждат врагове", се казва в пророчеството. 

Ако трябва да му се вярва, спасението на човечеството действително ще дойде през 2024 година. 

"О, каква скъпоценност! И все пак двама велики благодетели ще донесат помощ навсякъде - и по земя, и по море", пише Нострадамус.

Много учени се съмняват в достоверността на предсказанията на френския астролог. Независимо от това други смятат, че е предсказал голямата авария в Чернобил, а също и точната дата на своята смърт. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Брех,

01.04.2020 | 23:48

тоя нострадамус, как пък се изказал по всички въпроси...Я споделете сега вещерката вангелия как се е изк@к@ла по темата.

Отговори
5 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?