Следвайте ни

Нощните проблеми на влюбените двойки, които могат да ги разделят

viber icon

През деня може и да сте най-влюбената и щастлива двойка, но стане ли вечер и време за сън, проблемите изникват един след друг. Ето кои са най-честите несъответствия в една връзка, що се отнася до съня, които могат да ви разделят.

Ставането и лягането по различно време
Ако лягате след партньора си, то навярно лесно може да нарушите съня му с шумолене, преобличане, светване на нощни лампи, използване на телефон, четене на книга и т.н. Събуждането по различно време сутрин има същия ефект - единият от двама ви се събужда преждевременно, без да се е наспал и без да има нужда да става. В такива ситуации най-добре използвайте будилници без звук, а само с вибрация, и оставете всички необходими дрехи и аксесоари извън спалнята ви, за да може сутрин да не събуждате половинката си с ровичкане в гардероба.

Хъркането
Класически проблем при много двойки. Колкото и да се обичате през деня, идва нощта, а с нея и това ужасно хъркане, което ви кара да сте бесни на половинката си, защото не може да се наспите. Заради подобен проблем много двойки предпочитат да спят в отделни стаи, но пък така се стига до емоционално отдалечаване и дори понякога до раздяла. Така че решете проблема с хъркането, преди то да е съсипало връзката ви.

На единият му е топло, а на другият - студено
Познато ли ви е? Обикновено на мъжете им е горещо и обичат да спят на отворен прозорец, само с чаршаф или без отопление в спалнята през зимата, докато жените се увиват до ушите в одеяла и дори спят с чорапи. Подобни термо различия са причината много двойки да спят на отделни легла или на едно, но с отделни завивки, или дори в отделни стаи.

Изборът на матрак
Това си е чисто изкуство. Прекаралите сте куп часове в лежане на всевъзможни матраци във всевъзможни магазини, докато изберете своят, а накрая се оказва, че той е твърде мек или прекалено твърд за половинката ви. И единият се събужда наспан и доволен, а другият е сърдит,уморен, схванат и му липсват няколко часа качествен сън.

intimno.rozali.com

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?