4020

Носът на Преслава предизвика нещо нечувано

Откакто си оперира носа, Преслава е системно обект на всевъзможни коментари за визията си в социалните мрежи. Факт е, че промяната е драстична, затова и реакциите се оказаха неизбежни.

При последната си проява в "Като две капки вода" наскоро, Преслава определно си навлече сериозни проблеми, защото малко след това в мрежата заваляха серия от подигравателни мемета и колажи. Фолкпевицата беше в публиката заедно с дъщеричката си, за да види имитацията на Християна Лоизу на хита си "Дяволско желание".

Сравненията след това обаче, нямаха нищо общо с имитацията, а отново бяха с акцент носа на певицата, който според мнозина "гони по размери този на Майкъл Джексън", поради което и тя не прилича вече на себе си.

Една от най-разпространяваните снимки в мрежата след появата на Преслава в "Капките" пък е до героиня от филмовата поредица "Планетата на маймуните" - Ари, която е говореща маймуна, с ясно изразени човешки черти и отличителен нос под формата на две дупки.

По мненията на мнозина носът на Преслава даже продължава да се смалява и тя трябва спешно да потърси мнението на опитен пластичен хирург, за да разбере каква е причината за това, тъй като процесът може да се окаже необратим, пише Блиц.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?