46

Нора Недкова взриви мрежата с истината за възрастното си гадже

Последната клюка от светските среди свърза плеймейтката Нора Недкова в любовни отношения със значително по-възрастния от нея полски бизнесмен Конрад Рейзмунд. Според слуховете Нора Именно е на екзотична ваканция в Мексикос с Конрад.

"България Днес" потърсиха изкусителната блондинка, за да разкрие дали наистина има афера с въпросния Конрад. Истината се оказва коренно различна. Нора наистина е в Мексико, ала не с богато гадже, а с верни приятели.

"Не познавам дори този Конрад - разкри Недкова. - Даже не знам как изглежда. Не сме си чували имената, както се казва." Няколко дни след писанията в родните медии, че Нора е любовница на полския бизнесмен, той се свърза с нея. Конрад също е шокиран от новината, че има авантюра със сексапилното миньонче. И пита Нора откъде идва тази мълва за аферата им.

"Човекът ми пише съобщения. Може би е обвързан и си има някакви проблеми заради писанията, че съм му гадже. Не знам как може да пишат всякакви неща за мен, без да ми звъннат. Не отказвам да давам интервюта и прочие. Винаги съм отзивчива с медиите", пояснява Недкова. Нора няма мъж до себе си към този момент. Категорично заяви, че не е златотърсачка.

"Нямам никакъв любовник, който да ме издържа и така нататът. Всичко си плащам сама. Сега в Мексико съм с компания", сподели още от Канкун Нора за вестника. Наскоро в интервю мацето призна, че вече е готова да създаде семейство. Само трябва да срещне принца на бял кон.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какво очаквате от кабинета „Денков-Габриел”