Следвайте ни

Номер едно! Лили показа на България уникалната си СНИМКА

viber icon

Лили Иванова показа снимка как танцува с кашици, както народът нарича пехотинците, пише fakti.bg. Споменът е от Звездец през 1977 г.

Уникалните кадри са изпратени на звездата за нейната колекция със спомени, които са сигурност ще бъдат включени във виртуалният ѝ проект изненада, който примата готвеше да представи тази година.

През 1977 година в Звездец се намира едно от най-големите военни формирования - част от така наречения "Триъгълник на смъртта“ заедно с Грудово (днешен Средец) и Елхово. От снимките във Фейсбук се вижда, че звездата е заобиколена от войници, старшини, офицери, но и от цивилни, които буквално се качват върху нея и я отрупват с аплодисменти. Вижда се още как Лили танцува с редник на сцената.

През 1977 г. излиза нейният знаков албум "Гълъбът“. В него е и един от хитовете "Експрес танго“, както и "Обич“, смятана от мнозина за нейна най-силна и знакова песен. По това време Лили вече е разведена с Янчо Таков. През тези години Лили работи с оркестър "Маковете“ предвождан от Здравко Радоев.

По това време тя е в най-силния си песенен и концертен период, когато може би е най-добрата певица не само у нас. Вече се е залюбила с Асен Гаргов, а голямата им любов ражда и най-доброто творчество, пише "Телеграф“.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Пешо

Пешо

17.11.2020 | 17:20

От месец гледаме тези снимки. Омръзна ми. Като пуснете нещо- до втръсване. Аз имам снимки от Лили от вестници и списания, за които не подозирате.Половината с автографи от нея.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?