46

Ножът опря до кокала! Меган поиска среща на четири очи с Чарлз

След като погребението на кралица Елизабет Втора вече мина, отношението в кралското семейство тепърва ще се изясняват. Западните медии съобщиха ексклузивната новина, че Меган Маркъл е поискала лична среща с крал Чарлз Трети преди да отлети за Калифорния с принц Хари.

Според информацията, херцогинята на Съсекс поканила краля на разговор "на четири очи", с който да изглади разногласията между нея и Хари с кралското семейство, пише woman.bg. И веднъж завинаги да бъде сложен край на нападките помежду им. Меган отправила молбата си към Чарлз чрез писмо, но дали той е откликнал положението, все още не е известно. 

Вече знаем, че херцозите на Съсекс все още са във Великобритания, но предстои да се върнат при децата си Лилибет и Арчи възможно най-скоро. Кралските експерти коментират, че постъпката на Меган е изключително смела и едва ли много жени биха дръзнали на такова действие.

 Говори се, че Маркъл е пожелала да изглади всички недоразумения с членовете на фамилия с този разговор и да даде обяснение за всичко, което "надроби" заедно с Хари през последните две години. И ако трябва да бъдем откровени - ако не за друго, то за смелостта и високото самочувствие можем да се възхищаваме на Меган. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Благодаря

Благодаря

23.09.2022 | 14:32

Тази ще умре от яд че не може до край да изстиска кралското богатство,за което се омъжи за нещастния Хари.

Отговори
1 1
МНОГО ДОБРЕ

МНОГО ДОБРЕ

23.09.2022 | 06:59

Прави и чест .......Браво....!!!!

Отговори
3 1
Мимето

Мимето

22.09.2022 | 19:26

Кралицата не би одобрила лична среща с низшето съсловие.

Отговори
2 3
Българин

Българин

22.09.2022 | 18:06

Кралицата умря да живее британска марица.

Отговори
3 6

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?