2374

Нож в сърцето: Гала хванала в изневяра... СНИМКА

Певицата Маги Джанаварова представи в предаването на Гала нова песен, посветена на ужасна връзка, в която е понасяла изневери и лъжи, като е вярвала, че всичко ще се оправи.

Тя показа и видеото към хита си, в който участват известни българки, певици, актриси и други знаменитости, които са преживели подобни моменти в живота си.

В клипа е трябвало да участва и Гала, която първоначално е приела поканата с ентусиазъм, но после се е отказала, защото графикът ѝ не съвпаднал с този на снимките. Водещата на „На кафе“ обаче предизвика певицата да разкаже са изневярата на гаджето си, като добави и своя подобна история.

Гала каза, че хванала своята първа половинка от студентските си години, след като една сутрин решила да го изненада и отишла в дома му. Изненадата обаче била за нея, след като там открила друго момиче.

Маги Джанаварова пък без да иска подслушала разговор на бившата си половинка, който по невнимание набрал номера , а тя вдигнала телефона и останала покъртена от чутото.

Певицата призна, че въпреки всичко, се опитала да запази връзката си. Маги заяви, че от трите години, в които била заедно с въпросния мъж, в две от тях той я е лъгал. Тя добави също, че кризата я довели до това да се подложи на психотерапия. Гала попита дали това е донесло ефект, а Джанаварова заяви, че намесата на терапевта е била много по-ефективна от тази на приятелките, с които е споделила за изневерите на половинката си, пише сайтът Vihrogon.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Соня Иванова

Соня Иванова

08.06.2022 | 23:50

Те са психопати

Отговори
2 1
Маца

Маца

08.06.2022 | 06:42

Тези какви са и за какво се борят ? За известност и слава . Поредната новина за едни хора от който никой не се интересува .

Отговори
20 0
Соня Иванова

Соня Иванова

08.06.2022 | 23:48

Това са маниаци за глупости ,не за слава

Отговори
1 0
Оххх

Оххх

07.06.2022 | 14:00

Да ви имам проблемите !!!!

Отговори
26 1
Кпсс

Кпсс

07.06.2022 | 11:35

Ееее,много мърш.а броди по територията.....

Отговори
28 7
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

07.06.2022 | 11:32

Сига...ако таз джанаварува са мисли за хубава и многу талатлива пивица, далбоку са лажи. У суратя мяза на туркиня ут анадола, а пеенито й асъл на виене ут глад. Ни е лошу мумичето, ама......няма я уная харизма, оня чар и сексапил да та грабни, да я киризиш сас наслада, сас кеф и да си мислиш унез неща ко ша я прайш у кревата. А за милфа Гала ко да напиша......прай са на лачена и кой знай как лапа на онзи шма.тарок стефан ли беши къв беши, ама вечи й залязва славата.

Отговори
38 11

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?