Следвайте ни

Нож в гърба! Тежко предателство съсипва Слави Трифонов СНИМКА

viber icon

Поредната жена, важна за Слави Трифонов, изненадващо го напусна, пише show.blitz.bg.

След като преди година съпругата на Борис Солтарийски - Аделина, му обърна гръб и си намери по-хубава работа, а преди нея от шоуто си тръгна и Нели Петкова, ето че дойде ред и на още една дама - режисьорката Евдокия Хаджийска.

Явно нито условията, нито отношението оправдават очакванията на Хаджийска, която е решила да се преориентира изцяло в живота си и да започне да обръща по-осезаемо внимание на любимите си хора, които до този момент сериозно е пренебрегвала заради изтощителния график в "Шоуто на Слави", издават от близкото обкръжение на водещия.

Напускането на Евдокия е пореден удар за Дългия, който явно години наред така и не може да намери добър подход и най-вече приемливи работни условия, за да задържа качествените си хора.

Любопитна подробност е, че Евдокия Хаджийска е сестра на съпруга на Нели Хаджийска от "Търси се" - Данаил и се слави като отличен режисьор. Обучена е от Стефка Райкова и Васил Лесов - също бивши попълнения от екипа на Трифонов, които са едни от най-добрите режисьори у нас.

Засега единствената жена, която продължава да търпи условията и самия Слави е продуцентката Диана Младенова, но кой знае докога.. Само времето ще покаже склонен ли е Дългия да промени работните принципи в името на това да задържи и малкото си останали кадри.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?